Rudar poražen u pripremnoj utakmici od Varteksa iz Varaždina u ravnopravnoj utakmici

Rudar iz Murskog Središća i Varteks iz Varaždina po dosta teškom i sparnom vremenu  na igralištu Šuderka odigrali su prijateljsku pripremnu utakmicu koja je pripala snalažljivijim gostima rezultatom 0:2.  Inače smo prisustvovali ravnopravnoj utakmici u kojoj su gosti iskoristili svoje prigode dok domaći nisu, te na kraju zasluženo pobijedili.  Rudar koji je u stvaranju jedne pomlađene ekipe ravnopravno se nosio s gostima te nam se čini da je imao i koju prigodu više, ali nogomet se igra na golove. Trener Balajić svakako je na dobrom putu u stvaranju jedne kompaktne i dobre cjeline, te će domaći navijači svakako morati dati vremena tim mladićima da postanu prava ekipa.

Vidi se da ovoj mladoj ekipi Rudara treba još uigranosti no povratkom u ekipu igrača koji su danas nedostajali (Šardi, Vaš, Vurušić, K. Nedeljko,Mutvar) sigurno će se i to popraviti.

Za Rudar su danas nastupili : Kodba, Belaj, Zeljko, Koščak, P.Nedeljko, Radiković, Škvorc, Vinko, Zrna, Mesarić, Mikulić te Srpak, I.Liklin, Radek, Lisjak i Tarandek.

Recimo još da idući vikend 14.08. 2021. godine(subota) u 17,30 sati  Rudar igra kup utakmicu s ekipom Torpeda u Križovcu.

(tekst i foto: zr)