Rudar poražen na početku priprema u prvoj pripremnoj utakmici

VARAŽDIN (jun.) – RUDAR   5:2 (3:1)

Nakon pet održanih treninga koji su manje-više temeljeni na stjecanju snage NK „Rudar“  je odigrao i prvu prijateljsku utakmicu s   juniorskom ekipom Varaždina  u Ludbregu. Mladi igrači Varaždina  bili su bolji i pobijedili još uvijek nedovoljno spremnu i nedovoljno  uigranu ekipu  Rudara s 5:2.

Rezultat je svakako mogao biti i dosta povoljniji  za Rudar no efikasnost  još uvijek, što je i normalno, nije na najvišem nivou, iako se neke prigode kakve su bile na ovoj utakmici  svakako moraju iskoristiti. Strijelci za Rudar su bili Slunjski (KU) i Šardi. Utakmica je svakako poslužila svojoj svrsi  jer gledali smo utakmicu s puno trke i dosta lijepih akcija i prigoda pa treneri Mumlek i Škvorc svakako moraju biti zadovoljni.

Rudar nastavlja s intenzivnim treninzima cijeli ovaj tjedan, a kroz vikend trebao bi odigrati i dvije utakmice  u subotu s ekipom Dinama iz Domašinca, a u nedjelju s ekipom Dinama iz Palovca. Obje utakmice igrati će se u gostima.

Rudar je protiv Varaždina nastupio u sljedećem sastavu:

Rajf, P. Pintarić, Zeljko, M. Zadravec, Radiković, Slunjski, Le. Mesarić, Vaš, Antolović, Šoltić,  E. Pintarić u drugom dijelu nastupili su još:  Končić, Novak, A. Zadravec, Šardi, Kuhar, Nedeljko, Zrna, Radek, Lo.Mesarić

(tekst i foto: zr)