RUDAR PONIŽEN U BJELOVARU – NAVIJAČI TUŽNI I OSRAMOĆENI

                                

                                NK “BJELOVAR” – NK “RUDAR”

                                                      8 : 1  (3 : 1)

 

Prije svega isprika svim našim vjernim čitateljima zbog zakašnjelog izvještaja sa subotnje utakmice u Bjelovaru , a razlog je taj što zbog bolesti , te obaveze prisustvovanja drugim događajima nismo bili u mogućnosti prisustvovati ovoj utakmici. Zato ćemo vam ovaj susret  pokušati približiti uz pomoć službenog zapisnika sa utakmice te impresija naših gledatelja koji su joj prisustvovali.

Prvo što moramo istaći da su se naši gledatelji vratili, prema njihovim riječima, tužni , poniženi i osramoćeni, iako se oni ne bi smjeli tako osjećati s obzirom da su prevalili dug put te otišli tamo bodriti lapornike koji im to očito nisu uzvratili istom mjerom.

Ako se tako osjećaju i glavni akteri cijelog ovog događaja, prije svega mislimo na igrače , trenera i odgovornih za takav rezultat i ako to u njihovim glavama nešto promjeni, onda i sam poraz nije tako bolan, iako je u svakom slučaju sramotan.

Čitajući izvještaj delegata koji veli da je Rudar rano poveo već u 5.min golom Uroša Stojka, da je utakmica bila živa i izjednačena u prvom  poluvremenu s tim da su domaći iskoristili svoje šanse , a gosti ne. U drugom poluvremenu domaći su apsolutno dominirali terenom i zasluženo izvojevali visoku pobjedu. Konstatirao je još u 48.min povredu M.Šoltića koji je zbog nje morao napustiti igru.

S obzirom na  veliki broj upita prema Muralistu o mogućim kadrovskim promjenama na klupi Rudara možemo vam samo reći da ta pitanja uputite prema klubu, a jedino što mi znamo da se o takvom potezu za sada ne razmišlja. 

Koliko je taj poraz uzdrmao samu ekipu ili joj je možda pomogao, vidjeti ćemo već ove subote kad na Šuderku dolazi Slatina koju smo na njihovom terenu pobijedili sa 2:1 , a to je bio i debi trenera  Filipana  na klupi Rudara.

SASTAVI:

 Bjelovar : Kakša ,Tominac ,Orač (62. Vinković) , Kristić , Kuprešak ,  Pušić

               (67.Kuhar) , Kaniški , Pavec ,Katić , Nađ , Stanković (46. Nreca)

                  pričuve ;Srbljanović , Kuhar , Srbljanović I. ,Vinković ,Pavlovič

                   Coha , Nreca   trener: Blažević

 

Rudar :  R.Rajf , S.Vurušić , Vuri , B.Vurušić ,Županec (64. Čalopa )          D.Šoltić (55. Knežević) , F.Novak , Stojko , N.Šoltić , D.Novak , M.Šoltić 

             (48.Jezernik)

              pričuve :Pavlović , Radiković , Jezernik , Knežević , Podgorelec       

              Čalopa  trener : J.Filipan

Strijelci :  za Bjelovar – Pavec 5, Kuprešak , Vinković , Katić

                  za Rudar     –  Stojko

 

                                                                    (Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)