Rudar pobjedom ušao u novu sezonu, uspješan debi trenera Željka Domjanića

Nakon tjedan dana teških i napornih bazičnih priprema Rudar je odigrao i prvu pripremnu prijateljsku  utakmicu s vrlo dobrom ekipom Centrometala iz Macinca.

Trener Željko Domjanić za ovu utakmicu imao je na raspolaganju 18 igrača koje je koristio tijekom cijele utakmice i tako u velikom dijelu dobio dojam o mogućnostima i samoj pripremljenosti igrača u ovom dijelu pripremnog dijela.

S obzirom na težinu i broj dosad odrađenih treninga ono što su Rudarovci pokazali u ovoj prvoj utakmici i više je nego dobro.

Vjerujemo da i trener Domjanić može biti zadovoljan , a ono što smo mi zamijetili je svakako to da će za pozicije u ekipi vladati velika konkurencija, te će se za samo mjesto u momčadi trebati iznimno potruditi.

O samoj utakmici tek toliko da su gosti u prvom dijelu bili dosta ravnopravan  suparnik no Rudar je golom Karla Goričanca u 21. minuti utakmice poveo sa 1:0,  te i tim rezultatom dobio prvi dio utakmice.

U drugi dio Rudar je ušao sa 7 izmjena te i dalje diktirao tempo utakmice i sa  zgodicima Borisa Vurušića i  Marka Šoltića  završio utakmicu s konačnih 3:0.

Gledajući ovaj kadar igrača u Rudaru vidi se da se ovaj puta kod dovođenja igrača išlo ciljano i kvalitetno, te su dovedeni igrači koji Rudaru zaista predstavljaju pojačanja.

O tome tko se priključio, a tko napustio Rudar te kako sada izgleda kompletan kadar igrača u jednom od idućih tekstova.

(tekst i foto Zlatko Rihtarec)

.