Rudar u Novi Marof, Plavi domaćini, dok Sokol, Mura i Hajduk gostuju

4. međužupanijska nogometna liga Čakovec – Varaždin

Do kraja jesenskog dijela prvenstva ostala su za odigrati još četiri kola. Nakon polovičnog uspjeha na domaćem terenu protiv Sloge iz Čakovca, Rudar gostuje kod ekipe Novog Marofa. Radi se o ekipi koja momentalno zauzima 11.mjesto na prvenstvenoj ljestvici, no po onome što su prikazali ove godine zaslužuje puno bolji plasman. Zbog toga Rudar odlazi na dosta teško gostovanje te su sve prognoze oko rezultata nezahvalne. Istina je da je Rudar uvijek u Novom Marofu pružao dobre partije te se kući često vraćao s bodovima. Povratak u ekipu Filipa Novaka puno će dati na prodornosti i nadamo se i efikasnosti, dok Denis Levačić još nije u potpunosti spreman za nastup.
Utakmica u Novom Marofu igra se u nedjelju 05.11. 2017.godine u 14,00 sati
Sude: Goran Žganec, Rudolf Čižmešija i Denis Fic
Delegat: Josip Kušen

1. međimurska nogometna liga

Sokol iz Vratišinca i ovom kolu gostuje. U subotu 04. 11. 2017. godine u 14,00 sati u Palovcu sastaje se s posljednje plasiranom ekipom na ljestvici Dinamom.
Iznenađuje tako loš plasman ekipe Dinama jer sigurno se radi o puno kvalitetnijoj ekipi nego to sadašnji plasman pokazuje. Zato je potreban oprez kako se ne bi doživio i drugi gostujući poraz za redom. Treba još reći da Dinamo za Sokolom zaostaje samo tri boda, te bi se u slučaju poraza Sokola bodovno poravnali.
Sude: Goran Žganec, Rudolf Čižmešija i Ivica Felker
Delegat: Mijo Horvat

2. međimurska liga skupina „B“

I nogometaši Mure drugi put za redom odlaze na gostovanje. Ovaj put gosti su kod ekipe  Zasadbrega 77. Zasadbreg se nalazi na posljednjem mjestu na ljestvici sa samo četiri boda, pa je za očekivati da se Mura u Hlapičinu vrati s punim plijenom. No nikad se ne zna i favoriti uvijek ne pobjeđuju. Utakmica u Zasadbregu igra se u nedjelju 05. 11. 2017. godine s početkom u 14,00 sati.
Sude: Božidar Juračić, Dragutin Novak i Dragan Hrustek
Delegat: Mladen Brezovački

Plavi iz Peklenice jedini su domaćin od naših drugoligaša i to u nedjelju 05. 11. 2017. godine u 14,00 sati na svojim Pocurkama. U goste ime dolazi ekipa Slobode iz Mihovljana, koja se u posljednje vrijeme i ne može baš podičiti s nekim dobrim rezultatima. Zato se pobjeda Plavih sama po sebi nameće kao nešto normalno. Plavi u posljednje vrijeme pružaju vrlo dobre partije iako sam rezultat nekad i nije adekvatan tome.
Sude: Dominik Hrženjak, Elvir Bašek i Valentino Kantoci
Delegat: Stjepan Talan

Hajduk Vindija iz Štrukovca gostuje u Savskoj Vesi kod vrlo jake ekipe Bratstva. Bratstvo je uz Bratstvo iz Jurovca glavni pretendent za prvaka, pa Hajduk ima jako težak zadatak nakon domaće pobjede u prošlom kolu.
Utakmica se igra u subotu 04. 11. 2017. godine u 14,00 sati.
Sude: Jadran Kukovec, Denis Fic i Tomislav Tomašić

Delegat: Darko Jambrović

Na kraju spomenimo još da su natjecanja u 3. međimurskoj ligi završena te da su Mladost iz Selnice završila na 6. mjestu, a Torpedo iz Križovca na 9. mjestu.

(tekst Z. Rihtarec, foto: arhiva Tin Tomanić)