RUDAR NEDA VRH LJESTVICE

Rudar nastavlja sa svojim uspješnim nizom te i nakon 11.kola MŽNL ČK-VŽ sigurno drži vrh ljestvice sa dva boda viška u odnosu na ekipu Jalžabeta. Utakmica u Kučanu Donjem bila je relativno mirno za ekipu Rudara koji je sav posao riješio još u prvom dijelu utakmice.  Domaćin jednostavno kvalitetom nije mogao parirati Rudarovcima pa su te pokušali velikom borbenošću , ali i pretjeranom nervozom . Da je Rudar shvatio tako ozbiljno i drugi dio utakmice kao i prvi domaćin bi sigurno doživio malu katastrofu.

Već u 10.minuti Rudar dolazi u vodstvo od 0:1 , kada A. Horvat direktnim udarcem iz kuta postiže zgoditak. U 12. minuti već je 0:2 . D. Šoltić nakon jedne brzo odigrane akcije brži je od svojih čuvara i sa nekih osam metara mirno posprema loptu u mrežu. Domaćini agresivnošću nešto pokušavaju , ali im igrači Rudara ne dozvoljavaju da opasnije ugroze M. Rajfa. Na  0:3 povisuje B. Vurušić u 32. minuti lijepim udarcem glavom. Tim rezultatom završava prvo poluvrijeme.

Očekivalo se da će Rudarovci dotući grogiranog protivnika u drugom dijelu, ali su oni ovaj put htjeli ispasti samaritanci te domaćinu dozvolili da se izvuče sa sasvim zadovoljavajućim rezultatom.

U 66. minuti domaćin smanjuje na 1:3 nakon biljara u 16 metara Rudara preko V. Mlakara.   Taj zgoditak dao je domaćinima još malo dodatnog adrenalina pa je M. Rajf sa dvije vrhunske intervencije osujetio domaćina da se  još opasnije približi Rudaru. Nije da Rudar nije imao šansi u drugom dijelu posebno H. Knežević koji nakon što je zaobišao i domaćeg vratara umjesto da loptu pošalje u praznu mrežu pogađa vratnicu. Do kraja više nije bilo ničeg posebno zanimljivog osim velike nervoze domaćina što sudac Bubek nažalost nije  sankcionirao.  Idući vikend Rudar je domaćin ekipi Plitvice  iz Gojanca starim prijateljima još iz vremena kvalifikacija za 3. hnl ligu.

  ZELENGAJ – RUDAR   1 :  3  (0 :3)

ZELENGAJ: Hrženjak ,Novko , Sedlar , Martinez , Vrbanić , Horvat , Mlakar , Soldatek ( od 86. Vrček)m ,Šelek ( od 21. Žitnjak ) , E.Horvat ( od 46. Vukrinec ) , Ismajlovski  pričuve: Vrbanić ,Žitnjak ,Vugrinec , Vrček , Šipek ,Vrbanić trener: Đuro Kolonić

 

RUDAR: Rajf , Levačić , Šardi ,Vuri , Vurušić (od 78.Podgorelec) , Horvat , D.Šoltić ( od 67.Knežević ) , Novak ( od 81.Berdin) , Balaž , N.Šoltić , M.Šoltić  pričuve ; Končić , Knežević , Podgorelec ,Berdin  trener : Vladimir Pavleković

 

Suci:  Bubek ,Novak , Martan delegat : Kapeš

Strijelci: 0:1  10. Horvat , 0:2 12. D.Šoltić , 0:3 32. Vurušić , 1:3 66. Mlakar

Gledatelja : 100

(tekst i foto Z. Rihtarec)

unnamed (14)

unnamed (15)

unnamed

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (3)

unnamed (4)

unnamed (5)

unnamed (7)

unnamed (8)

unnamed (9)

unnamed (10)

unnamed (11)

unnamed (12)

unnamed (13)