RUDAR NA TEŠKO GOSTOVANJE – LOKALNI DERBI U ZEBANCU

MŽNL ČK-VŽ

 

18.kolom nastavlja se prvenstvo u MŽNL ČK-VŽ. Nakon dvije vrijedne pobjede NK „Rudar“ gost je već tradicionalno  velikom sportskom rivalu ekipi NK „Slobode“ iz Slakovca.   Iako se nalazi na 7.mjestu sa zaostatkom od petnaest bodova Rudarovce očekuje težak posao. Sloboda je ekipa koja  cijelo vrijeme gaji vrlo kvalitetan nogomet na čelu sa iskusnim trenerom Stjepanom Petekom.  Sigurni smo da će  trener Rudara Smiljan Liklin  dobro pripremiti ekipu za ovaj susret te u Nedelišću izboriti povoljan rezultat. Naime zbog teškog terena u Slakovcu utakmica se igra u Nedelišću sa početkom u 15,00 sati. Suci utakmice su :Velđi , Horvat , Žerdin  delegat :Hozjak

 

rudar

1.HNS liga SREDIŠTE  SJEVER mladi

 

I mladi koji su pod ingerencijom HNS ove subote kreću u nastavak svojih natjecanja. Tako ekipa Rudara ove subote sa sve tri svoje selekcije U-10 ,12 i 14 gostuje u Novom Marofu ove subote 19.03.2016.godine sa istoimenom ekipom , a susreti započinju u 10,00 sati.

 

1.ML

 

Sokol iz Vratišinca u nedjelju 20.03.2016. godine u 15,00 sati dočekuju na svom igralištu kvalitetnu ekipu Spartaka iz M.Subotice.

Suci utakmice: Škrobar , Hrustek , Z.Novak delegat: B.Kolarić

Nadajmo se da će Sokolovi osvojiti nova tri boda te da će imati bolje i kvalitetnije suđenje nego se to dogodilo na gostovanju u Oporovcu.

sokol

2.ML SKUPINA „B“

 

Nakon prošlog crnog vikenda za gradske  drugoligaše nadajmo se da će ovaj vikend biti uspješniji .

Hajduk Vindija iz Štrukovca nakon dva poraza  u prva dva kola  dočekuje ekipu Venere PMP koja još ne zna za poraz . Sigurno da će Hajdukovci učiniti sve da uknjiže bodove no biti će teško s obzirom na kvalitetu protivnika .

Utakmica se igra u subotu 19.03.2016.godine u Štrukovcu u 15,00 sati.

Suci: Turk  , Graf , Hrastek  delegat Franjo Fais.

 

 hajduk

Plavi iz Peklenice  dočekuju osmoplasiranu ekipu Trnovca iz istoimenog mjesta.

Prilika je to za osvajanje nova tri boda i napredovati za koje mjesto na ljestvici.

Utakmica se igra u nedjelju 20.03.2016.godine u 15,00 sati , a vodi je sudačka trojka  Žerdin ,Balić , Kočila delegat Stjepan Perko.

 

 plavi

U Štrigovi  kod Sloge gostuje Mura iz Hlapičine . Ne znamo da li se Mura uspjela ekipirati, jesu li ozdravili bolesni i ozlijeđeni  no svakako smo sigurni da će  Muraši učiniti sve što je u njihovoj moći da poluče dobar rezultat.

Utakmica se igra također u nedjelju 20.03.2016.godine u 15,00 sati , a vode je suci Tomičić ,I.Horvat, Hrušoci delegat Sokač.

 

 mura

U nedjelju se također igra  općinski derbi u Zebancu  gdje domaćin Zebanec dočekuje  ekipu D. Koncovčaka. Biti će to interesantan derbi s obzirom da su u Zebanec prešli neki igrači iz Koncovčaka , a zanimljivo će biti hoće li  rekorder B. Radiković uspjeti poentirati i u četvrtom nastupu za redom.

Suci:  Mesarić , Vabec , Aldić  delegat :Borko.

Utakmica se igra 20.03.2016.godine u 15,00 sati.

koncovčak

U 3.ML Ligi Torpedo iz Križovca je slobodan.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)