RUDAR NA POPRAVNOM ISPITU PROTIV ČAKOVEČKE SLOGE

Polako se sve više zahuktava proljetni dio nogometnih liga u kojima se natječu naše gradske ekipe. Ovaj vikend su sve ekipe osim Plavih iz Peklenice domaćini.

U MŽNL ČK – VŽ  Rudar kod kuće u subotu dočekuje Slogu iz Čakovca koja se trenutno nalazi na  dvanaestom mjestu i u velikoj je borbi za opstanak sa još nekoliko ekipa. Rudaru je svakako potrebna pobjeda, ne toliko radi samih bodova koliko zbog ponovnog stjecanja samopouzdanja nakon dva uzastopna poraza.  U nevezanom razgovoru sa trenerom Goranom Vincetićem saznali smo da će sve više  prostora u igri dobivati mlađi igrači (Čalopa, Radiković , Šardi , Balaž). Plan je do kraja prvenstva osvojiti više od 50 bodova, optimalno bi bilo negdje oko 58 , a pošto imperativ nije prvo mjesto i borba za njega to će mlađi igrači imati mjesta za sazrijevanje i pripremu za iduću sezonu gdje će sve više morati podmetati leđa kao nosioci igre.

I predsjednik kluba Tomislav Nedeljko također se slaže sa tim stavom i  spoznajom da Nogometna škola Rudar mora biti ta koja će adekvatno popunjavati  seniorsku ekipu , a sam dokaz su i ova četvorica juniora koji su već takoreći stalni igrači seniorske ekipe. Napomenimo da se nakon izdržane kazne od dvije utakmice u ekipu vraća Dario Šoltić.

U subotu 25.04.2015 u 16,30 sati na igralištu Šuderka gosti lapornika kao što smo već rekli biti će ekipa Sloge iz Čakovca , a suditi će međimurska trojka u sastavu Božidar Kolarić – Lupi , Šupljika , Martan delegat Alojz Kopasić.

sloga 4

Mlađe kategorije nakon subotnjih dobrih rezultata gosti su ekipe Mladosti Kometa iz Preloga , dok juniori u nedjelju prijepodne gostuju kod Graničara Kotoriba.

U 2.ML u subotu također nastupa na svom terenu ekipa Hajduka Vindije iz Štrukovca u  16,30 sati protiv odlične ekipe Strahoninca jednog od glavnih kandidata za povratak u 1.ML. Sudačka trojka je na čelu sa Bubekom koji se nije baš proslavio prošle subote u Macincu  dok će mu pomoćnici biti Posedi i Šajnović , delegat Đuranec.

U Hlapičini Mura dočekuje tradicionalne neugodnu ekipu D. Koncovčaka u nedjelju u 16,30 sati. Suci D. Srnec , Čeke , Mesarić delegat Perko.

 

Plavi iz Peklenice jedini gostuju i to kod  ekipe M.Mihaljevca u nedjelju u 16,30 sati. Sude Toplišnjak , Horvat,  Hrušoci delegat Glavina.

 

U nedjelju u 16,30 Torpedo iz Križovca u 3.ML domaćin je ekipi  Hajduka iz Brezja . Sude Horvat , Mustač delegat Mesarić.

 

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

03