Rudar i Mura protiv lidera, Sokol i Hajduk traže bodove sigurnosti, a Plavi na iskušenju u Jurovcu

Ovog vikenda  igra se posljednje 15. kolo nogometnih ligaša u međužupanijskoj i dvije međimurske lige. Kako je sve manje gledatelja u posljednje vrijeme  na nogometnim utakmicama, svakako će ovaj zimski prekid dobro doći kako igračima tako i gledateljima da se malo odmore od nogometnih zbivanja.

Četvrta međužupanijska nogometna liga skupina Čakovec – Varaždin

Nakon ovotjednog trenerskog potresa u Rudaru, vidjeti ćemo hoće li to donijeti neke promjene. Hoće li zamjena Srša – Moharić izazvati taj toliko potreban pozitivni šok kod igrača Rudara. Dolazi lider Nedelišće i stvarno bi za navijače Rudara pobjeda bila melem na sve ovojesenske rane.

Rudar u utakmicu ulazi  bez Matije Zadravca (kazna tri utakmice zbog isključenja u Domašincu), a u ekipi  Nedelišća nema također kažnjenog  Danijela Mesarića. Utakmica se igra u subotu 25. 11. 2017. godine u 13,30 sati na igralištu Šuderka.

Sude: Dubravko Pavlić, Vladimir Kapeš, Robert Remar

Delegat: Stjepan Perko

Iz Rudara šalju poruku svim prijateljima kluba da dođu bodriti svoje „lapornike“ u ovoj za njih  dosta važnoj utakmici, a uprava kluba  se pobrinula za besplatan grah za sve koji se nađu na igralištu Šuderka. Dođite i oprostite se uz zajedničko druženje od ove jesenske polusezone.

Prva međimurska  nogometna liga

I u Vratišincu pripremaju  oproštajnu feštu od  ove nogometne jeseni, također uz besplatnu hranu za sve koji  dođu na utakmicu posljednjeg kola.

Gost ekipi Sokola je Omladinac iz Novog Sela Rok, a utakmica se igra u nedjelju 26. 11. 2017. godine u 13,30 sati.

Sude: Bojan Juras, Boris Jakovljev, Matej Mesarić

Delegat: Antun Vlahek

Druga međimurska liga skupina  „B“

Nakon lijepe pobjede u Peklenici, Hajduk Vindija u subotu 25. 11. 2017. godine u 13,30 sati na igralištu u Štrukovcu ima odličnu priliku s ekipom Omladinca iz Mačkovca uknjižiti nova tri boda.

Sude: Damir Mesarić, Bruno Grabar, Josip Sokač

Delegat: Dejan Kovač

Težak posao imati će Plavi iz  Peklenice u ovom posljednjem kolu. Odlaze u goste uzdrmanoj, s dva uzastopna poraza, ekipi Bratstva iz Jurovca. Kako su i Plavi u prošlom kolu poraženi biti će zanimljivo vidjeti tko se bolje oporavio .

Utakmica se igra u nedjelju 26. 11. 2017. godine u 13,30 sati na igralištu u Jurovcu.

Sude: Franjo Hergotić, Leonardo Baksa, Valentino Baksa

Delegat: Robert  Radek

Veliki derbi igra se u nedjelju 26. 11. 2017. godine  u Hlapičini. U goste Muri dolazi vodeća ekipa Bratstva iz Savske Vesi. No kako je Mura  u odličnoj formi sigurno da lideru neće biti lako. Mura je u prilici nastaviti svoj pobjednički niz, ali i odlučiti o naslovu jesenskog prvaka.

Sude: Mario Mustač, Morano Vlah, Mario Horvat

Delegat: Zoran Hajdinjak

(Z. Rihtarec, foto: Tin Tomanić)