Rudar izrešetao svog golmana protiv D. Koncovčaka, u petak dolazi Slaven Belupo

Rudar je ove subote u sklopu pripremnog dijela za početak natjecanja u 4. nogometnoj ligi Čakovec – Varaždin, odigrao pripremnu utakmicu s ekipom Donjeg Koncovčaka i golovima Matije Zadravca, Filipa Novaka i Roberta Skolibera pobijedio s uvjerljivih 3:0.

S obzirom na to da gosti u svojim redovima nisu imali vratara (godišnji odmori i Jadran ubiru svoj danak u svim ekipama u pripremnom razdoblju) na vrata D. Koncovčaka stao je prvi vratar Rudara Mario Rajf, dok je vrata Rudara čuvao povratnik i nekadašnji vratar Rudara Tomislav Novak. To se na kraju pokazala kao jako dobra solucija za Rudar jer su suigrači iz Rudara pripremili pravu kanonadu prema njegovim vratima, a on je odlično rješavao skoro sve te situacije te mu je utakmica poslužila kao odličan trening.

Ujedno je i vratar Novak koji je imao dužu stanku, dobio prigodu da ponovo stekne osjećaj kako je to biti na vratima i možemo reći da se vidi da nije zaboravio ništa od svog vratarskog umijeća i bit će velika pomoć ako zatreba stati na vrata Rudara, a trebat će već u Kup natjecanju.

Mario Zaspan i njegova ekipa pokazali su da znaju i žele igrati nogomet te ako takav pristup bude u prvenstvu ovog puta ne bi smjelo biti borbe za opstanak.

Recimo još da je ekipu Rudara vodio Smiljan Liklin, kao i treninge u tijeku tjedna, jer je trener Domjanić bio odsutan.

Za one koji žele znati, a ima ih, Rudar će ovaj tjedan imati treninge u ponedjeljak, utorak i srijedu u 18,00 sati dok je za petak 03.08. u 18,00 sati predviđena utakmica na igralištu Šuderka s ekipom juniora Slavena Belupa iz Koprivnice za koju će nastupiti i naš „serjojnčar“ Luka Liklin.

Zato te svi pozvani da se odazovete, jer ćete sigurno prisustvovati lijepoj utakmici i tako dati podršku još jednom našem središćancu na ne baš lakom nogometnom putu.

(tekst i foto Zlatko Rihtarec)