RUDAR I SOKOL TRAŽE KLJUČNE POBJEDE – LOKALNI DERBI U D. KONCOVČAKU

MŽNL ČK-VŽ

Zahuktala se borba za vrh u MŽNL ČK-VŽ  ,svaka utakmica je od dosta velike važnosti za prve tri vodeće ekipe Rudara , Nedelišća i Jalžabeta. Ništa manje zanimljivo nije ni u borbi za opstanak gdje je ugroženo više  ekipa.

Rudar ove nedjelje 24.04.2016. godine u 16,30 sati gostuje na vrućem terenu u Cirkovljanu kod ekipe Naprijeda. Iako se domaćin nalazi na 15. pretposljednjem mjestu poznati su kao jako nezgodan domaćin te sa vrlo  temperamentnom publikom. No sve to ne bi smjelo biti prepreka „lapornikima“ da dođu do nova tri boda jer kvaliteta je sigurno na njihovoj strani. Svi igrači su spremni i zdravi za susret pa trener Liklin neće imati problema oko odabir

Utakmicu sudi trojka iz Varaždinske županije Pavlić, Kapeš ,Rohtek , a delegat je Zoran Hajdinjak iz Čakovca.

rudar

1.ML

 

Nakon veoma bitne pobjede nad ekipom iz Palinovca, Sokol iz Vratišinca ove nedjelje 24.04.2016. godine u 16,30 sati na svom terenu dočekuje ekipu BSK iz Belice.

Radi se  o još jednoj ekipi iz donjeg dijela tablice pa se pobjeda  sama nameće kao imperativ kako bi se konačno prihvatio stvarni priključak sa ostalim ekipama.  Nikako se ne smije ponoviti utakmica kao protiv  Slobode iz Mihovljana. Sigurni smo da dečki iz Vratišinca ovaj puta neće zatajiti , a u to vjeruje i njihov trener Biber..

Suci utakmice su Filipić  , D.Novak , Jakovljev delegat Đuranec.

 

sokol

2.ML Skupina „B

 

 Plavi iz  Peklenice u nedjelju 24.04.2016.godine u 16,30 sati gostuju kod ekipe Zebanca . Plavi su sigurno u ovom trenutku bolja ekipa , ali to će trebati dokazati i na terenu. U slučaju ponovljene dobre utakmice kao protiv ekipe D. Koncovčaka za rezultat ne bi trebali strahovati. Sigurno je da će trener domaćina Nikola Goričanec dobro pripremiti i motivirati svoju ekipu , pa bi svako opuštanje Plavih moglo biti pogubno za njih .

plavi 

Mura iz Hlapičine jedini je domaćin u ovom kolu od naših drugoligaša i dočekuje ekipu Vučetinca, ekipu  sa iskusnim igračima, ali vjerujemo po mjeri Murašima za upis tri boda. U nedjelju 24.04.2016.godine u 16,30 sati  na  SRC Radovan Oletić-Ratko ekipe na teren izvesti će sudačka trojka Ružić ,Grabar ,Graf  delegat Štefanac.

 

mura

U subotu 23.04.2016.godine u  16,30 sati sastaju se ekipe domaćina D. Koncovčak i ekipa Hajduk Vindija iz Štrukovca. Tu se može očekivati lijep derbi sa dobrim nogometom. Naime vjerojatno će ekipa Koncovčaka htjeti oprati loš dojam iz Peklenice , a gosti iz Štrukovca zadržati priključak sa vrhom tablice.

Suci  utakmice  Kukovec ,Hrustek i D.Horvat.

 

d koncovčak

3.ML

 

Mladost iz Selnice u nedjelju 24.04.2016.godine u 16,30 sati domaćin je ekipi Dinama iz Žiškovca. Prilika da  ekipa iz Selnice pokuša uknjižiti nova tri boda , i tako se i ona pobjedom priključiti Danima općine Selnica. To je ujedno pozivnica mještanima Selnice da dođu na utakmicu u čim većem broju i tako pomognu klubu i u navijačkom , a normalno i financijskom  smislu.

Utakmicu sude Fic, Vrbanec , Tomašić delegat je Vlahek.

selnica

Torpedo iz Križovca u ovom je kolu slobodan.

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

hajduk