RUDAR I SOKOL POTVRĐUJU GOSTUJUĆE POBJEDE, MLADOST SMIJENILA MACA, RADIKOVIĆ PROTIV ROBSONA

MŽNL ČK-VŽ

 

U 12.kolu lige Rudar na svojoj Šuderki dočekuje ekipu Jalžabeta . Radi se o ekipi koja se momentalno nalazi na pred posljednjem mjestu ljestvice što svakako ne bi trebalo zavarati  domaćina jer radi se o vrlo kvalitetnoj ekipi koja također trpi više od problema sa rezultatima nego same igre. Sigurno da će gosti pokušati preokrenuti svoj negativni niz rezultata dok laporniki svakako moraju krenuti odlučno u osvajanje novih triju bodova , što su svakako i najavili odličnom predstavom u Novom Marofu.

Utakmica se igra na igralištu Šuderka i to 05.11.2016.godine (subota) u 14,00 sati. Utakmicu sudi sudačka trojka u sastavu Nikola Jelić ,Vladimir Kapeš i Darko Vitez dok je delegat Zoran Hajdinjak.

 

rudar

  1. ML Skupina „B“

 

Lider na ljestvici ekipa Sokola iz Vratišinca nakon teškog gostovanja i sigurne pobjede u Šenkovcu domaćin je još jednoj ekipi koja se najavljivala kao pretendent za  vrh ljestvice ekipi Venere PMP iz Svetog Jurja na Bregu. Sokoli svakako  su na svom terenu favoriti i uz dužan oprez i poštovanje prema protivniku trebali bi uknjižiti nova tri boda i tako i dalje ostati sigurni lider na ljestvici.

Utakmica se igra 06.11.2016.godine (nedjelja) na igralištu Sokola u Vratišincu sa početkom u 14,00 sati . Suci utakmice su Darko Filipčić ,Mario Pintarić i Vlado Blažić , delegat utakmice je Stjepan Đuranec

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svoj derbi u D. Koncovčaku igraju  istoimeni domaćini sa ekipom Plavih iz Peklenice i to u subotu 05.11.2016.godine u 14,00 sati. Ekipa Plavih apsolutni je favorit u ovoj utakmici i sve osim njihove pobjede bilo bi apsolutno iznenađenje. Biti će to još jedan nogometni sraz starih nogometnih prijatelja i trenera Darka Roba Robsona i Borisa Radikovića.

 

plavi-1

plavi-2

plavi-3a

Nakon domaće pobjede Hajduk Vindija iz Štrukovca gostuje kod ekipe Pobjede iz G.Hrašćana i to u nedjelju 06.11.2016.godine u 14,00 sati. Možda nakon ove domaće pobjede Hajdukovcu iznenade svoje navijače i donesu koji bod iz Hrašćana.  Utakmicu sude  Goran Tomičić ,Marinko Hrušoci i Nino Grgić , a delegat je Dragutin Borko.

hajduk

I Mura iz Hlapičine gost je u ovom kolu kod ekipe Omladinca iz Mačkovca i to u nedjelju 16.11.2016.godine u 16,00 sati. Mura nakon sigurne domaće pobjede  rasterećena   je u ovom susretu te može mirno pokušati doći do  novih bodova , a  eventualni poraz nikako ne bi bio  problem.

Utakmicu sude  Denis Fic ,Zoran Novak i Renato Vuk dok je delegat Stjepan Križarić.

 

mura

3.ML

 

Mladost iz Selnice u 11.kolu domaćin je susjedu na ljestvici ekipi Jadrana iz Štefanca. Je li smjena dosadašnjeg  trenera  Marjana Moharića Maca bio pravi potez uprave ili su mogli pričekati do kraja  polusezone s obzirom da su rezultati ekipe bili sasvim solidni pokazati će vrijeme i rezultati . Već sada u nedjelju 06.11.2016.godine u 14,00 sati  biti će  prvi sud o tome.

Utakmicu sude Božidar Juračić ,Robert Kolarić  i Damjan Tomšić , a delegat je  Stjepan Talan.

mladost-1

Torpedo iz Križovca u ovom je kolu slobodan.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)