RUDAR I POLET U DERBIJU SVIH DERBIJA U MŽNL ČK-VŽ

 

MŽNL ČK-VŽ

U 10.kolu MŽNL ČK-VŽ  igra se derbi svih derbija  u kojoj NK „Rudar“  dočekuje na svojoj Šuderki  trećeplasiranu ekipu  NK „Polet“  iz Svetog Martina na Muri. Dobra forma obiju ekipa kao i već tradicionalni susjedski rivalitet  sigurno nam već unaprijed nude jednu lijepu nogometnu poslasticu u kojoj uz dobar i kvalitetan nogomet  očekujemo nadasve fer i korektnu borbu kako na terenu tako i među gledateljima. Kako smo upoznati  u Rudaru pripremaju zajedničko druženje obiju ekipa i navijača  nakon utakmice i to već po tradiciji uz dobar pravi međimurski grah i piće. Kako imamo informacije da će na  utakmicu gostujući navijači doći sa turističkim vlakićem to je još jedna lijepa prilika za dužim zajedničkim druženjem . Samo neka vrijeme posluži.

Utakmica se igra u suditi će je sudačka trojka u subotu 22.10.2016. godine u 15,00 sati , a voditi će je sudačka trojka u sastavu Goran Tomičić ,Davor Šupljika , Boris Jakovljev  dok je delegat Slavko Kušćer .

img_9284

2.ML Skupina  „B“

22.10.2016.god. u 15,00 sati /subota/  svoje redovno10.kolo igraju dvije  ekipe s našeg područja.

U Vučetincu protiv istoimene ekipe gostuje  Hajduk Vindija iz Štrukovca  . Utakmicu sude Škrobar Balić ,Pintarić delegat je B.Kolarić.

D.Koncovčak  domaćin je ekipi M.Mihaljevca uz suđenje sudačke trojke Ružić ,Kantoci,Tomašić delegat je T.Šoltić.

U nedjelju 23.10.2016.godine u 15,00 sati igraju još tri preostale momčadi s našeg područja u „B“ ligi.

Jedini domaćin je NK „Sokol“  koji na svom terenu dočekuje ekipu Trnovca  uz suđenje B.Bacingera ,Novaka i Bašeka dok je delegat A.Mesarić.

 

Mura iz Hlapičine gostuje u blizini kod ekipe Zasabrega 77 . a njihov ogled suditi će Juračić ,Kočila ,Blažić  delegat je Kopasić.

Plavi iz Peklenice gosti su kod jednog od kandidata za prvaka ekipi Slobode iz Mihovljana. Utakmicu će suditi sudačka trojka u sastavu M.Mesarić ,Hrušoci ,Graf delegat je Sokač.

 

3.ML

Oba naša trećeligaša ove su nedjelje 23.10.2016.god. u 15,00  domaćini .

Mladost iz Selnice  domaćin je ekipi Napretka iz G.Kraljevca . Suditti će Lozić ,Štajerec ,Tomšić  delegat je Borko.

Torpedo iz Križovca domaćin  je ekipi Budućnosti iz Podbresta u utakmici koju će voditi suci  Bedić ,Fodor ,,Klobučarić delegat je S.Križarić.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)