RUDAR I ODRANCI PRIJATELJSKI I BEZ POBJEDNIKA

Zadnju pripremnu utakmicu prije početka službenih natjecanja odigrao je Rudar na svom terenu protiv vrlo dobre ekipe Odranci iz susjedne nam Slovenije. Prisustvovali smo jednoj vrlo dobroj utakmici sa dosta tempa i šansi , utakmica koja je zaista sličila na pravi prvenstveni susret . Rudarovci su u ovaj susret ušli bez sedam takoreći standardnih igrača ( Vurušić, Novak , braća Levačić , braća Knežević i Podgorelec). Vrlo dobro su ih zamijenili mladi igrači Balaž , Mikulić i Novak te se u konačnici na rezultatu nije osjetio nedostatak prvotimaca. Istina je da su gosti imali loptu više u posjedu , ali im se poletna ekipa Rudara vrlo dobro opirala i bila sasvim ravnopravan , a u pojedinim dijelovima utakmice i bolji suparnik.

unnamed (4)

Gosti su prvi  poveli u prvom dijelu  no domaćini peko D. Šoltića i A. Horvata preokreću rezultata  i rezultatom od 2:1  u korist Rudara odlazi se na odmor. Vrlo vruće vrijeme nije nimalo ometalo igrače da pruže vrlo dobru igru i zadovolje oko 150-tak gledatelja.

unnamed (5)

 

Gosti u drugom dijelu postižu zgoditak za poravnanje i tako utakmica završava na najpravedniji način. Imale su jedna i druga  ekipa još povoljnih prilika, ali su bile neefikasne te je konačan rezultat bio  2:2. Moramo istaknuti i odlično suđenje Zorana Novaka kojemu stvarno nije bilo lako i bez pomoćnika i po ovoj velikoj  vrućini, a sastaju se dvije zaista kvalitetne ekipe. No Zoran je uvijek tu kada treba pomoći Rudaru , jer u doba odigravanja kup utakmica bilo je jako malo slobodnih sudaca , a Zoran se uvijek odazove na zamolbu  Rudara i na tome mu svakako trebaju u klubu reći najljepše hvala.

unnamed (18)

Slijedeću utakmicu Rudar igra u subotu 13.08.2016.godine u Jurovcu protiv ekipe Bratstva u sklopu 2.kola Međimurskog kupa.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (3)

unnamed (6)

unnamed (7)

unnamed (8)

unnamed (10)

unnamed (11)

unnamed (13)

unnamed (14)

unnamed (15)

unnamed (16)

unnamed (17)