RUDAR GOSTUJE KOD LIDERA – DERBIJI U PEKLENICI I ŠTRUKOVCU

MŽNL ČK-VŽ

 

U devetom kolu MŽNL ČK- VŽ  Rudar gostuje u  Ludbregu kod Podravine. Radi se o dvije najefikasnije ekipe u ligi koje su u dosadašnjem dijelu prvenstva postigle po 16 zgoditaka , dakle dva po utakmici pa možemo očekivati  utakmicu sa dosta golova. Rudar je momentalno na osmom mjestu te za vodećom Podravinom zaostaje punih šest bodova.  Pošto je Rudar ekipa koja zna odigrati vrlo dobre partije baš protiv takvih ekipa kao što je momentalno Podravina sigurno je da predaje u Ludbregu neće biti. Utakmica se igra u subotu 15.10.2016.godine u 15,00 sati na stadionu Podravine. Svakoj ekipi zbog odrađivanja kazne akumuliranih žutih kartona ne igra po jedan igrač kod Rudara je to Nino Vuri , a kod domaćina P. Sakač.

Utakmicu sudi sudačka trojka iz Međimurja Srnec, I.Horvat i Žerdin  dok je delegat Vladimir Vugrinec.

 

rudar

2.ML Skupina „B“

 

U subotu 15.10.2016.godine u 15,00 sati u D. Koncovčaku  igra se derbi začelja  između D. Koncovčaka i Zasadbrega 77. Utakmica značajna za obje ekipe jer poraženi ostaje i dalje prikovan za donji dio ljestvice , dok pobjednik polako kreće prema njezinoj sredini.

Utakmicu sude Ž. Turk , Novak i Fodor , a delegat  je Darko Jambrović.

d-koncovcak

Gradski derbi u istom terminu igra se u Štrukovcu gdje se sastaju domaći Hajduk Vindija i gosti  Mura iz Hlapičine. Sigurno da ćemo prisustvovati zanimljivoj i živoj utakmici gdje će vjerojatno obje ekipe težiti osvajanju sva ri boda. Derbi sudi sudačka trojka Filipčić , Tomašić ,Klobučarić dok je delegat Modlic.

 

mura-hajduk

Pravi derbi sigurno će biti u Peklenici gdje domaći Plavi dočekuju pretendenta na naslov  ekipu Sokola. Biti će to vjerojatno veoma zanimljiva utakmica s obzirom da i jedni i drugi imaju veliki motiv za osvajanje bodova. Plavi su sigurno željni revanša za onaj neugodan poraz u Kupu , dok igračima Sokola ne preostaje ništa drugo da nakon poraza od ekipe Bratstva iz Jurovca pokušaju izgubljene bodova vratiti na gostovanju kako ne bi  previše bodovno zaostali u utrci za prvaka.

Ova utakmica za suđenje povjerena je sudačkoj ekipi u sastavu Tomičić ,Čeke , S.Novak , a delegat je M.Poredoš.

Utakmica se igra u Peklenici na stadionu Pocurke u nedjelju 16.10.2016.godine u 15,00 sati.

 

plavi

sokol

3.ML

 

Torpedo iz Križovca gost je na svom terenu ekipi Paraga i to u nedjelju 16.10.2016.godine u 15,00 sati. Šansa za popravak nakon prošlonedjeljnog  gubitka bodova.

Utakmicu sudi Darko Filipćić dok će delegat biti Dino Jambrović

 

torpedo

Mladost iz Selnice  nakon odmaranja u prošlom kolu odlazi na gostovanje kod ekipe Otoka i to također u nedjelju 16.10.2016.godine u 15,00 sati. Utakmicu sudi Dumančić uz pomoć Lozića ,  a delegat će biti Dejan Kovač.

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

mladost