Rudar bolji u srazu s nekompletnim Sokolom

RUDAR – SOKOL  8:1 (6:1)

Jučer navečer na igralištu Šuderka svoju prijateljsku, trening utakmicu odigrali su susjedi ekipe Rudara i gosti iz Vratišinca ekipa Sokola. U jednosmjernoj utakmici u kojoj je najviše došla do izražaja kvaliteta Rudar je bio uvjerljiv i slavio s 8:1, s time da je već u prvom dijelu bilo 6:1. Treba istaknuti da gosti nažalost nisu bili u najboljem sastavu jer u ekipi nije bilo nekoliko važnih igrača po ekipu Sokola( Vincek, Šafarić …), no utakmica je svakako poslužila svrsi za oba trenera i  Željka Domjanića kao i Marka Mikolaja  da uvide gdje su još problemi koje treba riješiti desetak dana prije početka proljetne polusezone.

Spomenimo još i strijelce. Za Rudar su efikasni bili Petak 2, Goričanec 2, Skoliber , Šoltić, Novak i AG Božić,  dok je počasni zgoditak za goste postigao Leško.

Recimo da je utakmicu sudio nakon desetgodišnje pauze Dražen Srpak i to vrlo dobro. Bilo je nekoliko manjih primjedbi od strane gostiju što se tiče zaleđa, ali to je u takvoj utakmici gdje samo jedna sudac posve razumljivo, a i nebitno u utakmici gdje rezultat nije primaran.

Rudar u subotu igra posljednju prijateljsku pripremnu utakmicu u Peklenici s ekipom Plavih i to s početkom u 15,30 sati.

(tekst i foto zr)