Rudar bolji od juniora Slaven Belupa

U sklopu priprema za početak nove natjecateljske sezone u 4. međimurskoj nogometnoj ligi Čakovec – Varaždin  NK“Rudar“ iz Murskog Središća ugostio je jučer 03. 08. (petak) ekipu Slavena Belupa iz Koprivnice (juniori).

U lijepoj i zanimljivoj utakmici pred oko  100 gledatelja Rudar je bio bolji te zgodicima Gabrijela Radikovića i Karla Goričanca pobjedio s 2:1.

Rudar je bio bolja ekipa u prvom dijelu kada je i postigao oba zgoditka, dok je drugi dio bio dosta izjednačen s nešto više inicijative gostiju. Inače Rudar je ovu utakmicu odigrao s cijelim raspoloživim kadrom, osim ozljeđenih Borisa Vurušića i Filipa Đurana.

Bio je ovo dobar test za ekipu Rudara i njihovog trenera Željka  Domjanića da vide dokle su stigli u pripremnoj fazi, te da se vide pogreške i nedostaci koje još treba posložiti.

Prema našoj slobodnoj procjeni ono što su prikazali „laporniki“ na ovoj utakmici protiv vrlo dobre ekipe Slavena Belupa izgleda dosta dobra, iako mjesta za napredak još ima što će se vjerujemo i učiniti u ovom zadnjem dijelu pripremnog perioda.

Slijedeću pripremnu utakmicu Rudar igra u Novom Selu Rok 11.08. 2018. godine (subota) kod novog člana međužupanijske lige ekipe  Omladinca iz Novog Sela Rok u 18,00 sati, a zatim slijedi 15. 08. i prvi službeni nastup u Cup natjecanju.

(tekst i foto Zlatko Rihtarec)