RUDAR BODOM IZ VARAŽDINA POLETU OSIGURAO JESENSKI NASLOV

Odličnu utakmicu sa puno šansi odigrali su danas u Varaždinu Varteks i Rudar. U utakmici u kojoj je domaćin imao prevagu u posjedu lopte Rudar je brzim kontrama  opasno ugrožavao gol domaćina.

01

Takav način igre Rudaru već u 14.minuti donosi vodstvo od 0:1 i to zahvaljujući odličnoj akciji gdje je u konačnici Filip Novak mirno poentirao.  Imao je Rudar prilike povećati vodstvo nakon dvije odlične šanse, ali prvo lopta D.Šoltića iz blizine odlazi preko vratnice dok udarac Vurušića također iz blizine brani danas odlični Dreven. Da je Rudar tada otišao na 0:2 vjerojatno bi se  iz Varaždina vratio sa punim plijenom.

02

I u nastavku se vodi obostrano velika borba , a  domaćin poravnava u 57.minuti nakon eurogola Tomislava Medveda iz slobodnog udarca. I jedna  druga ekipa imale su lijepe prilike do  kraja utakmice, ali utakmica završava  1:1  što je sveukupno gledajući i najrealniji rezultat utakmice.

03

Rudar je potvrdio svoju kvalitetu upravo protiv  lidera i još jednom pokazao da najbolje  igra protiv najboljih. Gledajući ovu igru danas razmišljamo gdje bi završio Rudar da je i ostale utakmice odigrao na ovom nivou.

04

Ovim rezultatom Rudar je omogućio ekipi Poleta  iz Sv. Martina da osvoji zasluženi naslov jesenskog prvaka , pa im ovim putem u ime  NK Rudar kao i portala Muralist najljepše čestitamo.

05

 VARTEKS – RUDAR  1:1 (0:0)

MŽNL ČK-VŽ       Varaždin                                              27.11.2016.god.        15.kolo

 

Suci: Marijan Dumančić , Vjeran Tuksar ,Tomislav Čurila  delegat: Verica Medved

 

Strijelci : 0:1 14.min F.Novak    1:1 57.min. T.Medved

 

Gledatelja : 400

 

 06

VARTEKS: Dreven , Cvetko (90.Požgaj), Radić ,Medved ,Sokser, Kuhar (83.Đunđek) , Harmicar , Puclin (55.Kolarić) ,Glavica ,Broz ,Turković pričuve: Đunđek ,Požgaj ,Petric ,Bogović ,Benjak ,Marković ,Kolarić trener: Josip Kahlina

07

RUDAR: Rajf,De.Levačić(83.Da.Levačić),Šardi(46.Zadravec) ,Vuri ,Vurušić ,D.Šoltić ,Novak(90.V.Knežević)N.Šoltić ,Radiković ,Horvat , M.Šoltić pričuve: Končić ,V. Knežević ,Mikulić ,Dan.Levačić ,H.Knežević ,Zadravec ,Balaž trener : Nikola Goričanec

(tekst i foto Z. Rihtarec)

08