Rudar bez bodova na startu nove sezone – Bednji pun plijen

Na  Šuderki Rudar je odigrao svoj prvi prvenstveni susret u 4. nogometnoj ligi Čakovec – Varaždin u sezoni 2018./2019. i ostao bez bodova u utakmici s vrlo dobrom ekipom Bednje iz Beletinca.

U ne baš prelijepoj utakmici, dosta tvrdoj , bez nekih posebno atraktivnih poteza i akcija gosti iz Beletinca došli su do tri boda iz kaznenog udarca u 39. minuti, a strijelac je bio  Ante Kulji.

Treba reći da je inače sam susret protekao u ravnopravnoj igri s tim da je Rudar imao i koju šansu više od čvrstih gostiju, ali su sve one na žalost navijača Rudara ostale neiskorištene.

Jedini zgoditak je pao nakon neoprezne igre domaćih igrača u svom kaznenom prostoru, te lopta pogađa u ruku Šardija i sudac Novosel opravdano dosuđuje kazneni udarac. Inače sama utakmica protekla je u fer i korektnoj igri.

Rudar svoje prigode nije iskoristio gosti svoju jednu jesu i na kraju nose bodove iz M. Središća, iako nam se čini da bi neriješen rezultat bio najpravedniji.

4. nogometna liga Čakovec – Varaždin, Igralište Šuderka, 18. 08. 2018., 1. kolo

RUDAR – BEDNJA  0: 1 (0:1)

Suci: Bojan Novosel, Ivica Svetec, Nikola Pintarić

Delegat: Božidar Kolarić

RUDAR: T. Novak, Levačić (46′ Toplek), Šardi, Šprajc, A. Zadravec, Šoltić, G. Radiković (85′ Vuri), M. Zadravec, Petak (70′ M. Radiković), Goričanec (46′ F. Novak) pričuve: Tkalec, Vuri, F. Novak, Toplek, D. Zadravec, M. Radiković trener: Željko Domjanić

BEDNJA: Medved, Kopjar (67′ Prstec), Šantek, Holi, Šinjori, Žugec, Puškadija, Daševci, Kulji, Dvorski, Ivančić pričuve: Bosilj, Prstec trener: nema

 Strijelac: 0:1 39′ Kulji(KU)

Gledatelja 250

(tekst i foto: Zlatko Rihtarec)