RODITELJI USPJEŠNO ORGANIZIRALI TURNIR U VRATIŠINCU KOJI SU OSVOJILI LIMAČI RUDARA

Jučer na blagdan Tijelova u Vratišincu je odigran malonogometni turnir(U-10) koji su vrlo uspješno organizirali roditelji „mladih sokola“. Naravno da su najveći teret podnijele mame kojima to nije teško palo pa su već najavile da će slijedeće godine biti još bolje.

Na turniru je nastupalo osam ekipa. Kao najbolji opet su se pokazali limači NK Rudara koji već polako imaju problem kuda pohraniti sve pehare i medalje koje konstantno osvajaju u posljednje vrijeme. U svojoj skupini nisu baš briljirali jer su ostvarili samo jednu pobjedu i dva neriješena rezultata no u polufinalu su se iskalili nad vršnjacima iz NK Sokola kojima su uvalili petardu. Malo bolje je u finalu prošao NK Strahoninec kojeg su savladali sa 2-0.

Drugo mjesto osvojio je NK Strahoninec, a treće je pripalo domaćinu NK Sokolu.

Zbog svega navedenog nije nikakvo iznenađenje da je najbolji strijelac turnira bio rudarovac Lovro Zadravec sa pet postignutih zgoditaka, a najbolji vratar njegov suigrač Niko Kodba koji nije primio ni jedan gol. U odsutnosti trenera Lea Sanjkovića ekipu je vodio Kristijan Antolović.

U subotu21.06.2014. igra se posljednji turnir iz ciklusa i to u Maloj Subotici.

 

                                                                     (R. Tomanić, foto Mirko Leško)