ROBSONOVI DEČKI I DALJE MELJU

Već smo pisali da je velika šteta za ekipu Plavih loš jesenji dio prvenstva jer gledajući utakmicu u nedjelju protiv još jednog od favorita za osvajanje naslova prvaka Sloge iz Štrigove,  samo smo još  pojačali dojam da je ekipi Plavih mjesto na samo vrhu, ako ne i  onom najvišem. Očito da je Darko Rob Robson našao kemiju sa igračima , a to uz dobar rad donosi i rezultate.

01

Ni u jednom dijelu nogometne igre ekipa iz Štrigove nije mogla parirati Plavima. Plavi su bili  brži, kombinatorniji, eksplozivniji i ono što je najvažnijem efikasniji. Pola sata trajalo je ispitivanje protivnika,  no onda u 32. minuti Sandi Novak postiže  još jedan od svojih eurogolova i dovodi Plave u zasluženo vodstvo od 1:0.

 

04

Dvije minute kasnije zanimljvia situcija, kada odličnom reakcijom suca Dumančića Krunoslav Erdelja povećava vodstvo od 2:0. Naime u tijeku akcije prema golu gostiju Novak se nalazi u zaleđu što signalizira pomoćni sudac Bašek, no igrač sa br.8 Erdelja ne nalazi se u zaleđu te sa loptom sam kreće prema vrataru Rojku i mirno šalje loptu u mrežu. Sve apsolutno čisto i regularno. Tada je već bilo jasno da dečki iz Štrigove bodove ne mogu tražiti u Peklenici.

07

Drugi dio prolazi u ravnopravnoj borbi i u 78.minuti tračak nade gostima donosi Davor Vabec koji smanjuje rezultat na 2:1. No vrlo brzo domaćin preko Brune Mesarića u 82. minuti povećava vodstvo na 3:1 i time pokopava sve nade gostiju kojima nije preostalo ništa drugo osim da čestitaju domaćinu na zaslužnoj pobjedi. Istaknimo još vrlo dobro suđenje naročito glavnog suca Dumančića.

U nedjelju Plavi su domaćin ekipi Napretka iz G.Kraljevca i to bi uz ozbiljan pristup trebala biti nova tri boda na kontu Plavih te još veći pomak na ljestvici.

08

 PLAVI-SLOGA /Š/     3:1(2:0)

15.05.2016.godine ,Peklenica                                                Igralište:  Pocurke

26.kolo 2.ML skupina „B“                                                       gledatelja : 120

Suci : Marijan Dumančić , Robert Kolarić , Elvir Bašek  delegat: Josip Modlic

Strijelci : 1:0  32.Novak  2:0 34.K.Erdelja ,2:1 78.Vabec 3:1 82.Mesarić

03

PLAVI: Pokrivač, Zadravec ,Drk ,K.Erdelja , Srnec ,Povodnja ,Šoltić ,Novak ,Trstenjak (46.Mesarić) , Nerer pričuve : Stojko ,Turk ,Tuksar , Kivač ,Mesarić trener:  Darko Rob – Robson

SLOGA /Š/ : Rojko ,Kovačič (68.Novak) ,Vinko ,Medved ,Jambrović (88.Kosalec) ,Smolković ,Goričanec ,Vabec ,Šoštarić ,Kanski , M.Vinko pričuve: Jelenčić , P.Novak , Ivančić ,Kosalec , Senčar trener : Smiljan Jambrović

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

05

06