RIBOLOV: Završnica ribolovne lige „MLADEŽI“

 Polako ali sigurno Međimurska ribolovna liga “Mladeži” stigla je do posljednjeg kola natjecanja. Šesto kolo održalo se na svima nam već poznatim  ribolovno-natjecateljskim  stazama u Žabniku i Selnici. Nakon svakog održanog kola kolićina-masa ribe u čuvarici najbolje je mjerilo svakog natjecanja. Tko je bio spretniji i sretniji-brojke na vagi vrlo brzo pokažu. Naravno da I uvijek ima onih kojima su se najveće otkaćile, vodostaj vode im baš danas nije odgovarao, susjed pored njih je pre glasno razgovarao s kapetanom, i sl; Al Boze moj, tko gubi ima se pravo žaliti!?

A ima i onih koji su marljivo trenirali na više razlićitih pozicija, zajedno u tandem pripremali hranu i mamce za ribolov, strpljivo čekali svaki drhtaj plovka, imali iza svojih leđa roditelje-kapetane koji su im svojim iskusnim savjetima pomagali (a ne odmagali).

Takvi su uvijek postizali zapažene rezultate, odlazili doma s medaljom oko vrata a kruna svega je i  da su danas bili medu najboljima.

Međiumrski ribolovni Savez osigurao je bogate nagrade za sve sudionike lige mladeži. “Najjače i najbolje” nagrade su sukladno mjestima koje su osvojili dobili I natjecatelji koji su  to i najvise zavrijedili.

Braća Ivana i Luka Pozderec

Nakon održanih 6 kola u kategodiji Kadeta najbolja je bila: 1.  Ivana Pozderec  KLEN S. Marija, 2. ArIJAN Kočiš TSH Čakovec, 3. Dino Slaviček KLEN S. Marija…

S lijeva: Arian Kočiš, Ivana Pozderec, Dino Slaviček

Kadeti s nagradama

Nakon održanih 6 kola u kategodiji Kadeta najbolji je bio : 1. Luka Pozderec KLEN S. Marija, 2. Katarina Rojko GLAVATICA Prelog, 3. Simona Vlašić KLEN S.Marija …

S lijeva: Simona Vlašić, Luka Pozderec, Katarina Rojko

Juniori s nagradama

Luka Pintarić

Miroslav Mikulčić