RIBOLOV: Završnica natjecateljske sezone u Donjoj Dubravi

Dinko Vidović sa svojim ulovom

 U subotu 17.10. 2020. u organizaciji Međimurskog ribolovnog Saveza i uz strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera izvršena je zamjena ribolovnih uvjerenja za članove Čikova iz Svetog Martina na Muri i Zlatne udice iz Krištanovca. Idući vikend u subotu 24. 10. u vremenu od 15-19h. izvršit će se zamjena ribolovnih uvjerenja na ribnjaku Zalešće za članove MURE iz Murskog Središće te KARASA iz Peklenice. Nedjelja 25. 10.  ujutro od 8-12h. u društvenom domu Novakovec  izvršit će se zamjena ribolovnih uvjerenja za članove: STARE MURE iz Miklavca, ŠARANA iz Podturna, OSTRIŽA iz Novakovca, BJELKA iz Domašinca, RIBICE iz Turčišća, MURA iz Dekanovca, ŠARANA iz  Gardinoveca,  te članove KLENA iz Držimurec-Streleca. Sa sobom OBAVEZNO ponijeti: Osobnu iskaznicu, (tko ima staru osobnu – MORA imati neki drugi dokument gdje je OIB), uvjerenje ili potvrdu o položenom ribolovnom ispitu. Zamjena se naplaćuje 100,00 kuna te se dobije potvrda u uplaćenom iznosu. Osobe koje su polagale ribolovne ispite tokom 2020. godine oslobođene su plaćanja, ali su dužne pojaviti se u određenim centrima sa potrebnom dokumentacijom.

U Nedjelju 18. 10. na Kanalu Donja Dubrava  odlovljeno je i posljednje 6. kolo Međimurske Feeder lige. Domaćin natjecanja bila je ŠTUKA iz Donje Dubrave a organizator Međimurski ribolovni savez.

EKIPNO najbolji: 1. SMUĐ Draškovec, 2. LINJAK Palovec, 3. KLEN II S. Marija

Najbolji u sektoru A: 1.Luka Florijanić, 2. Damin Novak, 3. Davor Kolmanić

Najbolji u sektoru B: 1.Dinko Vidović, 2. Goran Cvetanović, 3. Luka Pozderec

Najbolji u sektoru C: 1. Antonio Horvatić, 2.Tomislav Hozjak, 3. Nikola Seličanec

Nakon odlovljenih 6. kola Međimurske Feeder lige najbolja EKIPA je: 1. KLEN II S. Marija, 2. SMUĐ Draškovec, 3. TSH MF. Čakovec, 4. LINJAK Palovec, 5. TRNAVA Hodošan, 6. KLEN S. Marija, 7. SOM Kotoriba, 8. ČIKOV S. M na Muri, 9. ČAKOVEC Čakovec, 10. MURA M. Središće, 11. ŠTUKA D. Dubrava

Ukupni pobjednici:1. KLEN II S. Marija, 2.SMUĐ Draškovec, 3. TSH MF Čakovec

Pojedinačno najbolji: 1. Antonio Horvatić, 2. Dinko Vidović, 3. Davor Florijanić

 Pripremio: Miroslav Mikulčić