REMI NA ŠUDERKI – RUDAR HVATAO MLADOST ( VIDEO )

U  vrlo lijepoj i dinamičnoj utakmici  Rudar i Mladost podijelili su bodove . Najrealniji rezultat utakmice, iako je domaćin u samom finišu imao dvije  lijepe izgledne prilike da dođe do punog plijena. Naročito je izgledna situacija bila u 86.min. kada Boris Vurušić sam izbija ispred odličnog gostujućeg vratara Farkaša  i upućuje loptu prema praznom golu no u posljednji trenutak netko od gostujućih igrača izbija loptu sa same gol linije. Utakmice je inače započela dominacijom domaćina , no sve njihove ozbiljnije pokušaje zaustavljao je odlični gostujući vratar .

01

Gosti su se orijentirali više na obranu te brzim kontrama ugrožavali gol domaćina. U 39.minuti nakon udarca iz kuta gosti lijepom kombinacijom i udarcem sa nekih 25 metara u sam donji kut vratar Rajfa,  zgoditkom Dine Bukala dolaze u vodstvo od 0:1. Tako se to obično dešava, kad ne iskoristiš svoje prilike, slijedi kazna. No to nije deprimiralo domaćine koji i dalje drže inicijativu i loptu  u svojim nogama, ali se rezultat utakmice nije do kraja prvog dijela utakmice mijenjao.

02

Drugi dio  utakmice kao da je bio preslika prvog, domaćin i dalje dominira , a gosti svoju priliku čekaju iz  protunapada. I dočekali su je u 58.minuti  kada   Dino Bukal iz jedne brze kontre  svojim drugim zgoditkom povećava vodstvo gostiju na 0:2.

03

Nakon tog drugog zgoditka domaćin je još žustriji te nakon desetak minuta nakon odličnog centaršuta D. Šoltića,  Vuri glavom posprema   loptu u suprotni kut vratara Farkaša i smanjuje rezultat na 1:2. Igrala se 68.minuta utakmice.

04

Već u 71. minuti utakmice gostujući igrač neoprezno sa dvije ruke s leđa ruši u  svom kaznenom prostoru Dan. Levačića i sudac Turk opravdano pokazuje na bijelu točku. Protestirali su gostujuću igrači , ali od opravdano dobivenih žutih kartona više nisu postigli. Sigurni izvođač sa bijele točke bio je D. Šoltić i poravnava rezultat na 2:2. Bio je to i konačan rezultat utakmice.

05

Napomenimo da je nakon dužeg vremena utakmicu promatrao jedan od najvjernijih navijača Rudara August Meznarić- Garo . Naime zbog bolesti nije mogao redovno prisustvovati utakmicama pa su zato njegovi prijatelji organizirali njegov dolazak na utakmicu što ga je jako razveselilo . Zajednička slika sa igračima Rudara sigurno će biti lijepa uspomena.

06

U puno boljem svijetlu pokazala se ekipa Rudara nego u prošlom kolu i nadajmo se da je forma ekipe u laganom porastu jer već idući vikend donosi  susret u Dunjkovcu – Pretetincu sa ekipom Međimurca koja u dva kola ima maksimalni broj bodova, a danas je očekuje još utakmica 3.kola sa ekipom Slobode iz Slakovca.

07

POGLEDAJTE VIDEO POSTIGNUTIH ZGODITAKA

RUDAR – MLADOST KOMET   2:2 (0:1)

MŽNL ČK-VŽ       3.kolo seniori                                       03.09.2016     M.Središće

 

RUDAR- MLADOST KOMET/Prelog/                              početak          17,00  sati

 

Šuderka                                                                               gledatelja       200

 

Službene osobe:  Željko Turk/sudac/ , Tomislav Čurila /1.pomoćni/ Boris Jakovljev /2.pomoćni/          delegat:       Vladimir Vugrinec

 

08

RUDAR: Rajf ,Den.Levačić ,Šardi ,Vuri , Vurušić , D.Šoltić ,Novak ,N.Šoltić (54.Dan.Levačić),Radiković,Horvat,M.Šoltić pričuve:Končić ,Mikulić ,Levačić ,Knežević H., Podgorelec , Balaž  trener: Nikola Goričanec

MLADOST:Farkaš,Sraka,D.Bukal(85.Golubić),Balent, Pišpek( 53.Hladnik) , Sabol ,Tišljarić , Jambrović , Baksa ,Vuk,N.Bukal

pričuve: Nikolaus,Golubić ,Halić, Hladnik trener:Dušan Sraka

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić, video Elio Potočnik)