Regija Sjever: Uvjerljive pobjede mladih košarkaša KK Međimurje U-13 i U-15

ZAVRŠNICA U-13 Regije Sjever: Dječaci Međimurja dobili Grafičar 28 razlike

Nakon što su propustili čak tri utakmice zbog koronavirusa u redovima protivnika, momčad dječaka Međimurja U-13 konačno je krenula u završnicu Regije Sjever i odmah je pokazala da će biti jedan od favorita za osvajanje naslova prvaka.

U utakmici 4. kola uvjerljivo su dobili vršnjake Grafičara iz Ludbrega rezultatom 64-36. Naša ekipa dječaka prelomila je utakmicu u drugoj i trećoj četvrtini kada je otišla na nedostižnu prednost za protivnika.

Najefikasniji igrači u redovima Međimurja koje je na kraju slavilo pobjedu od čak +28 koševa razlike bili su Rušnjak s 21 poenom i Kelkedi s 11.

Međimurje je igralo u sastavu: Korent 2, Majsan 8, Brkinjač 4, Novak, Toplek 6, Mikec 6, Terek 6, Rušnjak 21, Lapat, Štefičar, Kelkedi 11 i Režek. Trener: M. Novak.

Završnicu U-13 Regije Sjever osim našeg Međimurja igraju: Vindija, Grafičar, Mladost Đurđevac, Vedi Bjelovar i Petar Zrinski Vrbovec.

Liga U-15 Regije Sjever: Međimurje startalo uvjerljivom pobjedom

Odigrano je 2. kolo U-15 lige Regije Sjever u kojoj igraju dva međimurska predstavnika Međimurje iz Čakovca i Donji Kraljevec.

Proteklog vikenda odigrano je 2. kolo, nakon što su prvo kolo i međusobni međimurski ogled Donji Kraljevec i Međimurje odgodili.

Međimurje je u nedjelju ugostilo Virku iz Virovitice i stiglo do uvjerljive pobjede od +27 koševa razlike rezultatom 68-41. Naši pretkadeti bili su iznimno uvjerljivi u prvoj i zadnjoj četvrtini u kojima su osigurali visoku pobjedu, dok su u ostale dvije četvrtine Virovitičani koliko-toliko parirali Međimurju, posebice dok je trener Novak odmarao najjače adute.

Najefikasniji igrač susreta bio je Hren sa 17 poena, Šimunić je zabio 16, a dvocifreni je bio i Šarić s 11. Još su igrali: Kuqi 8, Sinković 8, Knežević 2, Kraljić 2, Kovač 2, Krištofić 2 i Juras.

U ostalim utakmicama 2. kola Podravac je dobio Radnik Križevci 70-40, dok je Vindija bila bolja od Donjeg Kraljevca na gostovanju u našem kraju 54-38.

Obje utakmice za sada su jedino odigrali Vindija i Podravac i u oba su Varaždinci bili iznimno uvjerljivi, a pretkadeti iz Virja dvaput su uvjerljivo poraženi.

Press KK Međimurje