PUŠĆINE PADAJU NA ŠUDERKI – NOGOMETNI VIKEND GRADSKIH KLUBOVA

Već po broju utakmicu vidi se da se natjecanja po ligama polako privode kraju pa je tako već završeno natjecanje u 3.ML kao i većina utakmica u mlađim kategorijama .

U MŽNL ČK-VŽ igra se 15.kolo gdje je Rudar domaćin ekipi Pušćina  koja se momentalno nalazi na 8.mjestu , a u prošlom kolu bila je uvjerljiva protiv Plitvice iz Selnika pobjedivši je sa 6 : 1. Rudar u utakmicu ulazi bez kartoniranih igrača pa bi nakon solidne partije u Sv.Martinu osim pobjede sve drugo bilo maleno iznenađenje.

 Utakmica se igra u subotu 15.11.2014. u 14 sati na igralištu Šuderka , a nadamo se da će sudačka  trojka u sastavu Bojan Juras , M.Horvat , Sukanec  dobro obaviti svoj posao. Delegat utakmice biti će Kozina.

 

U 2.ML zapad u 14.kolu očekuje nas gradski derbi u Peklenici gdje Plavi dočekuju ekipu Mure. Po stanju na tablici i momentalnoj formi ekipa Plavi su apsolutni favoriti ,ali tu se nikad ne zna.  Utakmica se igra u nedjelju 16.11.2014. u 13,30 sati .

Suci : Dario Velđi , F.Horvat Dino Velđi   delegat : A.Mesarić .

 

Hajduk Vindija iz Štrukovca gostuje u Savskoj Vesi protiv Bratstava i ekipa Hajduka koja je uvijek spremna na iznenađenja mogla bi se odande vratiti sa bogatim plijenom.  Utakmica se igra u subotu 15.11.2014 u 13,30 sati,a utakmicu će voditi sudačka trojka Hrustek , Kantoci , Mesarić delegat Sokač.

Već smo rekli da je u 3.ML ligi završeno natjecanje i naš predstavnik Torpedo iz Križovca na kraju je završi na osmom mjestu sa 14 bodova.

 

8.                TORPEDO Križovec   12   4 2 6     28 – 33       14

 

                                                                       (Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)