PRVOSVIBANJSKE POBJEDE ZA RUDAR, HAJDUK, PLAVE I TORPEDO?

MŽNL  ČK-VŽ  24.kolo

Nakon neugodnog poraza u Cirkovljanu  Rudar je ovom kolu domaćin ekipi Pušćina.  Iako bez trojice standardnih igrača M. Rajfa , Vurija, M. Šoltića te rezervnog vratara Končića  Rudar ako želi zadržati korak sa vodećim Nedelišćem mora na svom igralištu na svoj bodovni saldo upisati nova tri boda. Na gol će vjerojatno R. Rajf koji cijelo proljeće trenira sa ekipom , a i uvijek je tu kada treba pomoći.

Sigurno da treneru Liklinu nije lako, ali ima dovoljan broj kvalitetnih igrača da na igralište pošalje jaku momčad. Postoji ona stara izreka „ Na muci se poznaju junaci „  pa je na „ lapornikima“ da to dokažu. Nedelišće odlazi u goste Prelogu i tu je svakako rezultat neizvjestan jer je Prelog u posljednjim kolima  dosta popravio formu  pa lideru neće biti lako ,a imali su i kup utakmicu u tjednu sa Međimurjem pa i to može utjecati na njihovu igru.

Utakmica sa Pušćinama igra se 30.04.2016.godine (subota)u 16,30 sati  na igralištu Šuderka.

Suci utakmice su Žganec , Nocak i Martan dok je delegat  Kozina.

 

rudar

1.ML

 

Sokolu ovaj vikend neće biti lako. Odlazi na gostovanje kod ekipe Sloge iz Čakovca lidera 1.ML i koja teško prepušta bodove na svom terenu. No nikad se ne zna.

Utakmica se igra u  nedjelju 01.05.2016.godine na igralištu Sloge u Čakovcu sa početkom u 10,00 sati.

Sudačka trojka je u sastavu Filipić ,Hajdarović , Kedmenec u pratnji delegata Kovača.

 

sokol

2.ML Skupina „B“

 

Dvije gradske ekipe ovaj vikend igraju u subotu. Hajduk Vindija iz Štrukovca  u svom stalnom terminu dočekuje susjede iz Zebanca , pa možemo očekivati napeti susjedski okršaj iako su domaćini  apsolutni favoriti. Dakle u subotu 30.04.2016 . godine u Štrukovcu , ali sa početkom u 17,00 sati jer dolazi do promjene termina igranja u međimurskim ligama suci Bedić , B. Križarić i Grabar sa delegatom Vodopijom  započet će taj susjedski derbi.

hajduk

Plavi iz Peklenice  svoj nedjeljni termin prebacili su na subotu ne znamo razlog , ali sigurno zato imaju važne razloge  pa sada 30.04.2016.godine u 17,00 sati na svom igralištu dočekuju ekipu M. Mihaljevca.  Ekipu koja je iz gornjeg dijela tablice,  no prema igrama koje Plavi u zadnje vrijeme pružaju mogu se očekivati nova tri boda na njihovom  bodovnom saldu.

Utakmicu sude Aldić , Jarni , Novak delegat Vlahek.

 

plavi

Mura iz Hlapičine nakon slabijih rezultata u zadnje vrijeme odlazi na teško gostovanje u Sveti Juraj na Bregu kod Venere PMP i ne znamo  što mogu tamo očekivati , ali nada umire posljednja. Prema riječima njihovih predstavnika radi se više o krizi rezultata nego igre , a i sa nekim sudačkim odlukama nisu baš imali sreće.

Utakmicu igraju u nedjelju 01.05.2016. god.u 17,00 sati , a sude  Hergotić ,Horvat i Pintarić delegat je  Kolarić.

 

mura1

  1. D. Koncovčak nakon dva uzastopna poraza gost je kod kandidata za prvaka Pobjede iz G. Hrašćana. Koncovljani nemaju što izgubiti ,  a tako neopterećeni mogli bi i do povoljnog rezultata. Utakmica se igra u nedjelju 01.05.2016 u 17,00 sati.

Velđi , Hrušoci i Rodrigue voditi će ovaj susret , a delegat je  Sabol.

 

d. koncovčak

 

3.ML

Nakon pauze od jednog kola  Torpedo na svom terenu  u nedjelju 01.05. u 17,00 sati dočekuje ekipu  Drave iz Kuršanca. Vjerujemo da će to biti nova tri boda za Križovčane. Sude Mustač ,Štajerec i Vrbanec delegat je Novaković.

torpedo

Mladost iz Selnice  gost je kod neprikosnovene ekipe Podturna  pa ne treba  od tog susreta očekivati previše, no Mladostaši su ionako cijeli tjedan slavljeničkom raspoloženju , a valjda će se uspjeti oporaviti i od njihove velike fešte u subotu navečer. Utakmica se igra 30.04. (subota) u 16,oo sati.

Utakmicu sudi dvojac Ružić , Pokrivač , a delegat je Zadravec.

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

selnica