PRVACI.HR – POKRENUT PRVI DJEČJI SPORTSKI PORTAL U HRVATSKOJ

 

Djeca. Naše najveće blago, naša najveća ljubav i naša najveća briga. Svaki roditelj koji je imao privilegiju na svijet donijeti to maleno čudo, zna koliko je njegovo zdravlje bitno. Upravo iz tog razloga odlučili smo pokrenuti portal Prvaci.hr – prvi dječji sportski portal u Hrvatskoj koji je pokrenut s idejom promocije i popularizacije sporta kod mališana. Ovdje će odrastati nove male sportske zvijezde i pratit će se njihovi rezultati. Prvi će put i oni najmlađi imati svoj portal na kojem će biti viđeni. Pružit će im se prilika da s nama podijele svoja prva sportska iskustva, svoj ulazak u svijet sporta i rezultate.

Istodobno ćemo informirati i educirati djecu, a posebno njihove roditelje, o svim prednostima sporta. Svrha nam je pobuditi interes i poticati uključivanje djece koja nisu u sportu da se u njemu pronađu i zabave. Naš je cilj da potičemo kvalitetno, veselo, ali i zdravo sportsko okružje za vaše male sportaše. Želimo pratiti njihov napredak i skupa s njima uživati u njihovoj igri i rezultatima.

Portal će redovito izvještavati o raznim sportovima i klubovima te natjecanjima, kao i o najmlađim članovima klubova i njihovim uspjesima. Objavljivat ćemo razgovore s trenerima, ali i djecom, jer nas veseli čuti mišljenje najmlađih. Osim toga, portal je namijenjen i roditeljima da bi redovito mogli pratiti uspjehe svojih mališana te se pravodobno informirati i educirati o određenom sportu, načinu treninga i rada te drugim sadržajima. Ti će sadržaji između ostaloga ukazivati na pozitivnost sporta kao važnu smjernicu utjecaja na zdravlje i razvoj djece, a među ostalim će uključivati psihologiju sporta, nutricionizam i liječničke savjete iskusnih stručnjaka iz tih područja.

Portal je namijenjen i sportskim djelatnicima, trenerima i drugim sportskim aktivistima koji bi, razmjenjujući iskustva, znanja i kompetencije na svim razinama posla, mogli unaprijediti svoj rad. Tu će svakako svima koristiti razgovori koje će tim ljudi organizirati sa psiholozima, nutricionistima, pedijatrima, liječnicima i, naravno, samim sportskim djelatnicima.

Posjetite nas na Prvaci.hr ili na našoj službenoj Facebook stranici.

(Dalibor Mayer)

unnamed

Boxing fighter boy portait on dark blue background