PRVA OSTAVKA – BORIS RADIKOVIĆ VIŠE NIJE TRENER D. KONCOVČAKA

Kako doznaje Muralist Boris Radiković jučer je podnio neopozivu ostavku na mjesto trenera NK D. Koncovčak. Učinio je to nakon utakmice koju su odigrali s Budućnosti iz Miklavca koju je njegova ekipa izgubila s 1:4. Pridodamo li tome i poraz prošle nedjelje u također prijateljskoj i pripremnoj utakmici u Držimurec-Strelcu gdje su poraženi s 6:1, razlozi ostavke se možda mogu nazirati, no sam gospodin Radiković o tome se nije želio izjašnjavati nego nam je samo rekao da „nema komentara“.

Ostavku je podnio upravi kluba ispred koje ga je član iste Domink Koraj zamolio da ne prenagljuje te da o svemu dobro razmisli. No Radiković je ostao pri svome te je napustio klub u koji je došao prije godinu dana  u kojemu je bio i igrač koji je postavio svjetski rekord u aktivnom igranju, a bio je i višestruki strijelac u 52. godini života.

Svome, već sada bivšem klubu želi sve najbolje u borbi za opstanak, uspješno proljeće i dobre igre, a na kraju je rekao da nije otišao zbog poziva nekog drugog kluba.

(rt, foto Tin Tomanić)