PROZIVKA RUDAROVACA U SUBOTU, A U NEDJELJU PRVA UTAKMICA U KRIŽOVCU

Nakon što je konačno razriješen misterij lige u kojoj će se u idućoj sezoni natjecati  NK “Rudar” , a to je prema sadašnjim svim   pokazateljima Međužupanijska liga Međimurje – Zagorje (Varaždin) zamolili smo sportskog direktora kluba Smiljana Liklina da nas izvijesti  o novim događanjima  u klubu. 

 Prema njegovim riječima u subotu 05.07.2014 godine u 18 sati na igralištu Šuderka pod vodstvom novog trenera Gorana Vincetića  započinju pripreme za nadolazeću sezonu.

 Što se igračkog kadra tiče za sada nije otišao ni jedan igrač , a u klub su se vratili njegovi bivši igrači, braća Denis i Danijel Levačić,  koji su prošli sve mlađe kategorije i sigurno će  puno pomoći klubu.

Razgovara se sa još nekim igračima koji bi bili voljni pristupiti klubu , a uglavnom se radi o igračima za mjesta u ekipi koja su malo slabije popunjena kvalitetom.

Kako bi se novi trener čim bolje upoznao sa igračima i kvalitetom kojom raspolaže za nedjelju 06.07.2014 godine u 18 sati predviđena je prva prijateljska utakmica  u Križovcu  sa NK Torpedom. Zato bi bilo lijepo da dođete u Križovec te se upoznate sa novim trenerom  kao i većinom igrača koji će u novoj sezoni braniti boje lapornika.

O daljnjem odigravanju prijateljskih utakmica naknadno ćemo vas obavijestiti na portalu.

Još samo da istaknemo da Nogometna škola momentalno ima pauzu , a o njenom početku rada kao i  o eventualnim promjenama ćemo vas također izvijestiti.

 

                                                            (Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)