Proljetni kamp samoobrane za žene – 09. i 10.06. Terme Sv. Martin

Udruga Samoobrana Međimurje u suradnji s LifeClass Terme Sveti Martin organizira 09. i 10.06.2018. godine u prostoru LifeClass Terme Sveti Martin besplatni dvodnevni kamp samoobrane za žene pod nazivom „Proljetni kamp samoobrane za žene“. Svim polaznicama kampa biti će omogućeno sudjelovanje na predavanjima i radionicama samoobrane koje će se odvijati u dva dana (subota i nedjelja) u popodnevnim satima.

Na radionicama samoobrane  će se polaznicama prezentirati osnovni elementi samoobrane namijenjeni isključivo ženama, gdje će i same moći naučiti i isprobati osnovne elemente samoobrane kao što su obrane od hvata za tijelo ili odjeću, obrane od gušenja, od bacanja na tlo, tehnike izbjegavanja prilaska nepoželjne osobe, obrane od noževa, palica i pištolja, obrane od čupanja za kosu, tehnike sprečavanja oduzimanja stvari, obrane od napadača prilikom ulaska u vozila te obrane u vozilu i na tlu, a dok će se kroz predavanja educirati o svim preventivnim mjerama samozaštite i općenito dobiti korisne informacije kako spriječiti bilo koju vrstu nasilja nad ženama.

Isto tako svim polaznicama biti će omogućeno sudjelovanje na predavanju i radionici pružanja prve pomoći koje će održati pripadnici Gradskog društva Crvenog križa.

Završni dan će biti organizirano u Pubu Potkova druženje i dodjela vrijednih nagrada polaznicama kampa.

Sva predavanja i radionice samoobrane održati će predsjednik i trener Udruge Samoobrana Međimurje Ante Goleš.

Radionice će se odvijati u sportskoj dvorani LifeClass Termi Sv. Martin, a predavanja u konferencijskoj dvorani  hotela Golfer.

Prijavu za prisustvovanje kampu, gdje samo navedete vaše podatke (ime i prezime), email te veličinu majice (svaka polaznica dobiva za poklon majcu kampa) šaljite na :

Prijavnica : https://tinyurl.com/prijavnica-kamp

Email : [email protected]

Putem inboxa na službenoj FB stranici Udruge Samoobrana Međimurje : https://www.facebook.com/selfdefense.medjimurje

Putem telefona : 0953908992

Isto tako postoji mogućnost rezerviranja smještaja za noćenje s subote na nedjelju za više osoba u apartmanima LifeClass Termi. Za rezervaciju i upit cijene kontaktirajte nas putem prije navedenih kontakata (messanger, email ili broj telefona)

Link FB Event : https://m.facebook.com/events/174809706515735

RASPORED AKTIVNOSTI NA KAMPU :

  • 06.2018. (subota)

14,45 sati – okupljanje ispred ulaza u Hotel Golfer

15,00 do 16,00 sati uvodno predavanje : „Uvod u samoobranu i utjecaj treniranja samoobrane na naše samopouzdanje“ (konferencijska dvorana)

16,15 do 18,15 sati – radionica samoobrane za žene (sportska dvorana)

18,30 do 19,30 sati – radionica pružanja prve pomoći Gradskog društva Crvenog križa Čakovec (sportska dvorana)

20,00 pa nadalje : druženje u Pubu Potkova

  • 06.2018. (nedjelja)

15,00 do 17,00 sati – predavanje : „Primjena samoobrane u realnim situacijama“ (konferencijska dvorana)

17,30 do 19,30 sati – radionica samoobrane za žene i prikaz obrane kod ulaska u vozilo (sportska dvorana i vanjski tereni)

20,00 pa nadalje : završno druženje u Pubu Potkova i dodjela vrijednih nagrada polaznicama kampa

U Hrvatskoj statistike kažu da je svaka tri dana silovana po jedna žena, dok je svakih 15 minuta po jedna napadnuta, a što se tiče Međimurja sve su učestaliji napadi naspram ženama ma javnim mjestima gdje počinitelji nasilnim putem oduzimaju vaše privatne stvari (torbice, mobiteli, novčanici, novci i dr.).

Dođite na besplatni proljetni kamp samoobrane za žene u LifeClass Terme Sveti Martin 09. i 10.06.  i naučite se obraniti ako se ikad nađete u nezgodnoj situaciji da budete napadnute i pritom naučite koje preventivne mjere poduzeti da do napada ne dođe , te na koje načine zaštiti vaše privatne stvari koje svakodnevno nosite. Nemojte postati i Vi dio crne statistike, već dođite i naučite se obraniti.

Uzmite stvar u svoje ruke i BUDITE SPREMNE !!!. Vidimo se 09. i 10.06.

https://www.facebook.com/events/174809706515735/ – link za event na FB

Udruga Samoobrana Međimurje djeluje na području Međimurske županije i zalaže se za promicanje nenasilnog ponašanja u društvu, zaštiti žena i djece od nasilja, razvitak i unapređenje samoobrane kao borilačke vještine, te promicanja humanosti i mira. Radimo s ženama i djecom na način da im putem učenja samoobrane pokušavamo podići samopouzdanje i prvenstveno probuditi svijest da nasilje postoje, te im pokazati na koje načine prevenirati da do napada ne dođe, a ako dođe, na koje najbrže i najefikasnije načine se obraniti od napadača. Naše tečajeve samoobrane namijenjene ženama i djeci možete pohađati u našem centru u Šenkovcu, Marka Kovača 11.

https://www.facebook.com/selfdefense.medjimurje/

https://www.instagram.com/selfdefense_medjimurje/