Probudila se Mladost iz Selnice i zasluženo pobijedila Otok

Pred oko 70-tak gledatelja Mladost je zasluženo savladala ekipu Otoka sa 3:1.Inače Mladost jebila bolja ekipa tako da su bodovi opravdano ostali domaćinu. U prvom poluvremenu Mladost je u samo u tri minute došla do sigurnog vodstva od 2:0. Prvo je Ivan Brodar smjestio jedan odbijanac  u 19. minuti u mrežu gostujućeg vratara, da bi već u 22. minuti Leonardo Živčec efektno povećao na 2:0.

U 31.minuti gosti koriste neopreznost domaće obrane kod izvođenja udarca iz kuta te iz blizine loptu u mrežu posprema broj 4 Nikola Malek. Drugi dio utakmice bio je puno nervozniji i oštriji, a prema delegatu Rajku Zadravcu  tome je pridonijelo i loše suđenje suca Sukanca koji u nastavku ne kažnjava grubu igru kao i nesportsko ponašanje igrača.

U 90. minuti  svoj drugi zgoditak za Mladost postiže Živčec i tako domaćinu donosi zaslužena tri boda. Ovom pobjedom Mladosti se odmakla sa dna ljestvice na 9. mjesto sa osvojenih 7 bodova.

 

MLADOST /S/ – OTOK  3:1 (2:1)

3.međimurska liga   Igralište  Mladost Selnica  Karača       7.kolo

Sudac:  Mario Sukanec                         delegat: Rajko Zadravec

Strijelci: 1:0 19′ Brodar 2:0 22’Živčec 2:1 31′ Malek 3:1 90′ Živčec

Gledatelja: 70

MLADOST:

Novosel, Kočila (49′ Radiković), Hren (90’Šimunković), Žerjav, Gojnik, Živčec, Tomašić, Polanec, Vurušić (71’David)

Pričuve: Bistrović, Šimunković, Perčić, David, Radiković

Trener: Dragutin Vabec

OTOK:

Belić, Matković, Malek, Kalšan, Z.Novak, Oršuš (76’Mlinarec), P. Kalšan, Jas.Novak (70’Božek), Kočiš, Karabojev (46’Jos.Novak), Pat.Kalšan

Pričuve: Jos.Novak, Reif, Božek, Mlinarec

Trener: Ivica Kalšan