PRIOPĆENJE NAVIJAČIMA NK RUDAR

S obzirom na mnogo upita koji dolaze na adresu NK “Rudara”   o mogućnosti organiziranog prijevoza navijača na gostovanja iz  IO kluba dobili smo slijedeće obrazloženje.

Kako je za prijevoz igrača i ostalog osoblja kluba na gostovanja rezerviran  autobus od 30 mjesta klub nije u mogućnosti  preuzeti obvezu prijevoza navijača.

Jedina solucija koja postoji je da  kada umjesto malog  autobusa dođe veliki  da se sa igračima poveze i dio navijača , ali to u  klubu znaju na sam dan utakmice .

Koji autobus vozi ovisi o našem prijevozniku i njegovom  rasporedu i mogućnostima koje za taj dan ima. Na žalost jedina solucija koja je sada u opciji je da  se sami navijači uvjere na licu mjesta da li postoji mogućnost prijevoza.

U jesenskom dijelu sama organizacija  prijevoza dobro je funkcionirala pošto je svu na sebe preuzeo Dragutin Hren – Bolta, no zbog toga što u pojedinim putovanjima nije bilo dovoljno navijača, financijske manjkove je većinom morao sam pokrivati te je za sada odustao od organizacije.

U svakom slučaju Bolti bi trebala pomoć i drugih navijača kako bi se to moglo dobro organizirati , a također bi se na vrijeme trebalo prijaviti za putovanje.

 

Nadamo se da će se u daljnjem tijeku  takmičenja uspjeti organizirati prijevoz navijača.