Prijem članica Vivone kod gradonačelnika Čakovca povodom velikog uspjeha na Svjetskom plesnom natjecanju u Italiji

Gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač i zamjenik gradonačelnika Zoran Vidović u ponedjeljak su u prostorima Gradske vijećnice primili Udrugu studio „Vivona“ iz Čakovca. U niski zapaženih ovogodišnjih
rezultata, kruna su pet zlatnih odličja te dvije posebne nagrade osvojene prije dva tjedna u Italiji.

Na Svjetskom plesnom natjecanju, koje se krajem listopada održalo u talijanskom gradu Bergamu, plesačice čakovečke „Vivone“ branile su naše nacionalne boje i to vrlo uspješno. Iz Italije su se vratile bogatije za odličja, nagrade u kategoriji Best talents te naravno prepuni iskustva i emocija.

Čestitajući im na ovom posljednjem uspjehu, gradonačelnik Grada Čakovca zahvalio im se na promociji Čakovca širom Hrvatske i Europe. „Vivona“ se uključuje i u brojne  akcije koje se tijekom godine održavaju u Čakovcu, te i na taj način obogaćuje društveni život Grada. Kroz ruke trenerica prošle su generacije i generacije djece, a mnoga od njih stekla su navike i vještine koje ih vode kroz život. Zamjenik gradonačelnika također im je čestitao na uspjehu. Naglasio da je do njega došlo zalaganjem kako samih plesačica, tako i njihovih trenera te roditelja.

U ime udruge Studio „Vivona“, gradonačelniku i zamjeniku na prijemu i podršci zavalila se predsjednica Karmen Jambor Kovačević te jedna od zlatnih plesačica iz Italije Dina Novak.

(Miljenko Dovečer, foto: Grad Čakovec)