Predstavnici Međimurskog nogometnog saveza na sastanku kod gradonačelnice Grada Čakovca

Danas je u prostorijama Grada Čakovca održan sastanak predstavnika Međimurskog nogometnog saveza i gradonačelnice Ljerke Cividini.

Razgovor je prošao u ugodnom i konstruktivnom tonu. Međimurski nogometni savez iznio je ideju o održavanju finala nogometnog kupa Hrvatske na gradskom stadionu  SRC Mladost Čakovec, gradonačelnica je iskazala interes, te će se krenuti u izradu idejnog plana za realizaciju projekta, te će se nakon toga nastaviti razgovori.

Međimurski nogometni savez pokrenuo je pitanje cijene korištenja terena s umjetnom travom za klubove izvan područja grada Čakovca, koja  bi prema savezu trebala biti povoljnija i za ostale klubove, gradonačelnica je najavila razgovor s gradskom firmom Ekom te će se pokušati isposlovati bolji uvjeti.

Gradonačelnici je prezentiran projekt Zabavne lige vrtića i ideja da se završni susret odigra pod zidinama Staroga grada Čakovec, gradonačelnica je podržala ideju te ona kreće u realizaciju u petom ili šestom mjesecu ove godine.

Međimurski nogometni savez predstavljali su: Kristijan Antolović predsjednik, dopredsjednici: Mišel Ganzer i Miroslav Novinščak i instruktor MNS-a Damir Lepen Jurak.

Ovim putem zahvaljujemo se gradonačelnici Ljerki Cividini i radujemo se budućoj uspješnoj suradnji.

Međimurski nogometni savez