Predrag Juzbašić besplatno izradio idejno rješenje za dres NK “Rudar” Mursko Središće

Vizualni identitet svakog sportskog kluba izuzetno je važan i bitan. Po njemu on postaje prepoznatljiv i jedinstven pa je već na prvi pogled vidljivo o kome se radi.

Nogometni klubovi tome daju veliku pažnju, kako oni amaterski, tako i profesionalni, a tu su naravno i reprezentacije, pa je tako Hrvatska prepoznatljiva po crveno-bijelim kockicama.

Za svaku sezonu profesionalni klubovi pripremaju nove verzije dresova, no to su samo varijacije na već svima poznati izgled. Amaterski klubovi to si ne mogu priuštiti pa većinom ovise o svojim sponzorima čiju reklamu nose na dresu koji upotrebljavaju dok se ne raspadne.

Trećeligaš iz Murskog Središća NK “Rudar” ima svakako prepoznatljive dresove u rudarskoj crno-zelenoj boji koje koristi u raznim varijantama. Za novu sezonu koja bi trebala početi na jesen vizualni izgled novog dresa izradio je Predrag Juzbašić i to besplatno, a možete ga vidjeti na naslovnoj fotografiji.

Predrag će isto tako izraditi vizualni izgled dresova  i za ostale gradske klubove, NK “Mura” iz Hlapičine, NK “Hajduk” iz Štrukovca, NK “Plavi” iz Peklenice i NK “Torpedo iz Križovca”.

Ovo je svakako hvalevrijedan potez Predraga Juzbašića koji zaslužuje sve čestitke.

(R. Tomanić, foto: ilustracija)