PREDBLAGDANSKO NOGOMETNO KOLO – DERBI U ŠTRUKOVCU

Ovog vikenda zboga blagdana Svih Svetih nogometne utakmice u svim ligama igrati će se 31.10.2015.godine(subota).Jedina razlika je u tome što ćese utakmice Međimurskih liga igrati u 14,00 sati, dok MŽNL ČK-VŽ svoje utakmice započinje u 14,30 minuta.

MŽNL ČK-VŽ

Vodeća ekipa na ljestvici NK Rudar iz M.Središća u 11.kolu gost je kod predposljednje ekipe na ljestvici ekipe Zelengaja. Po stanju na ljestvici Rudar bi uspješno morao odraditi ovo gostovanje , a s obzirom da u Rudaru smatraju da je ona slijedeća utakmica najvažnija nadamo se dobrim vjestima iz Zelengaja.

Suci : Bubek , Novak , Martan   delegat: Kapeš

I ML

Sokol iz Vratišinca nakon uvjerljive pobjede na domaćem terenu gostuje kod ekipe Trnave iz Goričana. S obzirom da nas ekipa Sokola često zna iznenaditi , nadajmo se daće to biti i ove subote u pozitivnom smislu.

Suci: Horvat , Kedmenec , Kantoci  delegat :Perko

II ML Skupina “B”

Plavi nakon uspješnog gostovanja u Štrigovi , gdje su sa mladom  ekipom prosjek godina 19,9 uspjeli iščupati bod , a uz malo sreće mogli su i sva tri ovaj put gostuju kod ekipe Napretka iz G.Kraljevca. Neno Srnec polako slaže  ekipu i pobjedu u Kraljevcu bio bi još jedan dodatni impuls za mladiće iz Peklenice.

Suci: Hergotić , Horvat  delegat : Kolarić

Veliki derbi u Štrukovcu. Hajduk dočekuje ekipu Sloge iz Štrigove. Sastaju se dva aspiranta na prvu poziciju barem prema dosadašnjim rezultatima , normalno uz Pobjedu iz G.Hrašćana. Nadajmo se stvarno dobroj utakmici kao i pobjedi Hajduka.

Suci:  Juračić ,Kukovec , Pokrivač delegat : Talan

I u Hlapičini će se igrati vrlo zanimljiv dvoboj.  Mura dočekuje susjede iz Jurovca. Mura i Bratstvo dugogodišnji rivali u 2.ML sigurno će i ovaj put imati  što pokazati na terenu.

Suci: Kukovec , Novak ,  Grabar delegat Baksa

III ML

Torpedo iz Križovca dočekuje Radnički iz Gardinovca i tri boda bila bi nešto normalno iako igraju bez kažnjenika.

Sudac : Panić  delegat: Mesarić

ŠN RUDAR

Mladi igrači Rudara kategorija U-10 , U-12 , U-14 gostuju kod ekipe Ivančice iz Ivanca također u subotu 31.12.2015.god. sa početkom u 10,00 sati.

Svoje redovne prvenstvene utakmice završile su i obje ekipe Plavih iz Peklenice.

Pioniri su u skupini “A” završili na prvom mjestu sa prednošću od 3 boda i impozantnom gol razlikom.

  1. 1. Plavi 9 8 1 0   75:6    25  bodova

 

Juniori su momentalno na drugom mjestu a, ali imaju još odigrati zaostalu utakmicu sa Jedinstvom iz G.Mihaljevca i pobjedom bi se popeli na sam vrh ljestvice.

  1. 2. Plavi 6 5 1  0   51:13    16   bodova

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

IMG_0814