POZOJ 3. DAN: Pozoj Handball Cup na korak do vrhunca

Uzbudljive polufinalne utakmice uvertira su u današnje napeto finale!

Danas će biti poznato tko su pobjednici drugog međunarodnog turnira Pozoj handball cup. Dođite u dvoranu Graditeljske škole Čakovec i saznajte tko će ponijeti titulu najboljih!

Utakmicama odigranim u subotu, 27. kolovoza, Pozoj handball cup približio se vrhuncu. Nakon grupne faze natjecanja, treći dan turnira bio je rezerviran za daljnje razigravanje, nakon čega su uslijedile polufinalne utakmice. Zanimljive „borbe“ za finale odigrane u dvorani Graditeljske škole Čakovec, ATON-u u Nedelišću, dvorani II. osnovne škole Čakovec kao i dvoranama u Prelogu, Maloj Subotici i Donjem Kraljevcu, iskristalizirale su finaliste drugog izdanja međunarodnog turnira.

Najbolja dva kluba iz svake dobne skupine danas (u nedjelju, 28. kolovoza) sudjeluju u velikoj završnici u dvorani Graditeljske škole Čakovec. Prva utakmica za titulu najboljih na rasporedu je u 10:30, a posljednja u 15:45.

Nemojte propustiti veliko finale te proglašenje pobjednika ovogodišnjeg turnira. Dođite i podržite svoje favorite sa sportskih tribina u što većem broju!

Detaljan raspored utakmica možete pratit u mobilnoj aplikaciji Pozoj.

U nastavku donosimo fotografije i rezultate trećeg dana.

Andreja Šmitran