Poziv za dostave kandidatura: Izbor najsportaša grada Čakovca za 2018.

ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA ČAKOVCA POZIVA DA SE  DOSTAVE KANDIDATURE ZA IZBOR NAJSPORTAŠA ZA 2018. GODINU

ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA ČAKOVCA organizira Izbor najboljih sportaša grada Čakovca za 2018. godinu.

Pozivaju se klubovi da dostave kandidature i obrazloženja za izbor:

NAJBOLJI SPORTAŠ

NAJBOLJA SPORTAŠICA

NAJBOLJA ŽENSKA EKIPA

NAJBOLJA MUŠKA EKIPA

NAJBOLJI PAR, ŠTAFETA, POSADA

Kandidirati se mogu pojedinci i ekipe svih starosnih kategorija (seniori i mlađe dobne skupine) koji su ostvarili zapažene rezultate na međunarodnim i državnim natjecanjima. Klubovi mogu kandidirati samo jednog sportaša odnosno ekipu po kategoriji.

  • PRIZNANJA „ANTO DRAGIĆ“ ZA PERSPEKTIVNE SPORTAŠE

Kandidirati se mogu pojedinci mlađih starosnih kategorija koji su ostvarili zapažene rezultate na međunarodnim i državnim natjecanjima. Klub može kandidirati najviše dva sportaša u ovoj kategoriji. Jednom kada sportaš dobije nagradu za perspektivnog sportaša više tu nagradu ne može dobiti, odnosno ne može bit za nju više kandidiran.

  • PRIZNANJA ZA OSTVARENE REZULTATE U 2018. GODINI

Za Priznanje za ostvarene rezultate klub može kandidirati najviše jednog pojedinca i/ili jednu ekipu.

  • PRIZNANJA KLUBOVIMA

Kandidirati se mogu klubovi koji su u 2018. godini imali značajnije obljetnice postojanja. Priznanje se dodjeljuje samo za dekadske i kvartalne obljetnice (10, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 70, 75, 80….godina djelovanja)

  • PRIZNANJA MLADIM SPORTAŠIMA

Kandidirani mogu biti sportaši koji u trenutku postizanja zapaženog rezultata nisu bili stariji od 18 godina. Za priznanje mladim sportašima klub može kandidirati samo jednog mladog sportaša koji je u 2018. ostvario zapaženi rezultat na međunarodnom ili državnom natjecanju. Izvršni odbor Zajednice sportskih udruga Čakovca dodijelit će priznanje maksimalno do troje (3) mladih sportaša.

Kandidature se mogu dostaviti elektronskom poštom na adresu tajnika zajednice: cakovec-sport@gmail.com, ili tajnik@cakovec-sport.hr ,osobno ili poštom na adresu: Zajednica sportskih udruga grada Čakovca, Športska 2 Čakovec.

Rok za podnošenje kandidatura je 31. prosinca 2018. godine.

Izbor najboljih sportaša provodit će Zajednica sportskih udruga Čakovca na način da će za kandidate moći glasovati predstavnici sportova koje imenuje Izvršni odbor Zajednice i predstavnici medijskih redakcije koje imenuje Sekcija sportskih novinara Međimurja sukladno Kriterijima za izbor najsportaša Grada Čakovca koje je Izvršni odbor Zajednice donio na 116. sjednici 27.11.2017. Svečanost proglašenja dobitnica i dobitnika priznanja bit će organizirana krajem siječnja 2019.

(Miljenko Dovečer, priopćenje, foto: ilustracija)