Posjet delegacije HNS-a Nogometnoj školi Međimurje-Čakovec

Temeljem programskih aktivnosti HNS-a, obilazak nositelja kvalitete u nogometu, delegacija HNS-a  posjetila je NŠ Međimurje-Čakovec.

U delegacija HNS bili su Sreten Ćuk glavni instruktor i tehnički direktor mlađih selekcija, Zorislav Srebrić viši savjetnik predsjednika HNS, Hrvoje Hrkač administrativni tajnik, Sergej Milivojević – regionalni instruktor , Drago Naranđa – županijski instruktor .

Od strane Nogometne škole i NK Međimurja su bili prisutni:

GORIČANEC HRVOJE, PANIĆ DEAN, OVČAR MILJENKO, LUKMAN MIRELA, – ŠN Međimurje – Čakovec HAMONAJEC KRISTIJAN, DOVEČER MILJENKO – NK Međimurje

U ime Međimurskog nogometnog saveza bio je prisutan predsjednik MATO KLJAJIĆ.

Na radnom sastanku napravljena je konstruktivna diskusiju za unapređenje suradnje u svim oblicima, a poglavito u kontekstu rada sa mlađim dobnim uzrastima na regionalnoj i nacionalnoj razini, kako u selektivnom, tako i u natjecateljskom dijelu.

Od strane Nogometne škole istaknuta je dobra suradnja sa HNS –om, te su iznesene sportske ambicije – ulazak seniorske ekipe NK Međimurje u 2. HNL, te ulazak Nogometne škole sa starijim pionirima i kadetima u 1. HNL.

Od infrastrukture gorući je problem teren s umjetnom travom nogometnih dimenzija za koji se očekuje da se u čim kraćem roku napravi uz pomoć HNS-a.

Od strane Nogometne škole Međimurje-Čakovec napomenuta je i organizacija Međunarodnog nogometnog turnira za djevojčice uzrasta U-15 i U-13 koji će se održati 16. lipnja 2018. na stadionu SRC Mladost Čakovec i na kojem će učestvovati 24 ekipe i z Hrvatske i država u okruženju .

(tekst: Miljenko Dovečer, foto : Kristijan Hamonajec)