Poraz Torpeda u Vučetincu – prekrasan gol mladog Noe Antolovića

Prošle subote  23. ožujka počeo je proljetni dio natjecanja u 3. međimurskoj nogometnoj ligi. NK Torpedo iz Križovca gostovao je u Vučetincu kod istoimenog kluba iz samog vrha ljestvice te doživio prihvatljiv poraz od 3:1 s obzirom da su doputovali samo s 11 igrača.

Torpedo se momentalno nalazi na 12. mjestu i kako bi se približio sredini ljestvice njegovi igrači moraju ozbiljno prionuti treningu, svoje kupske obveze shvaćati doslovno kako se ovakve situacije više ne bi ponavljale. S trenerom Borisom Radikovićem to svakako mogu iako sve ovisi samo o njima.

Vučetinec je zasluženo pobijedio, a utakmicu je riješio već u prvom poluvremenu koje je dobio s 2:0. U drugom dijelu postižu i treći gol i tako na svoj konto upisuju nova tri boda.

Torpedo je do kraja susreta uspio smanjiti rezultat na konačnih 3:1 i to majstorijom mladog 16-godišnjeg Noe Antolovića koji je u fantastičnom solo prodoru nanizao tri protivnička igrača te rutinirano pospremio loptu u mrežu. Možda to i ne treba čuditi pošto je Noa prošao nogometnu školu NK Rudara, a još nastupa i u junorskoj konkurenciji.

Kažimo još i to da je Vučetinec dva gola postigao iz kaznenih udaraca koji su pravilno dosuđeni. Sljedeće kolo Torpedo je slobodan te je to prilika njegovim igračima da s dobrim i redovnim treninzima, počinju osvajati toliko potrebne bodove u slijedećim utakmicama.

(R. Tomanić, foto: B.R.)