Poraz Rudara u srazu s ekipom BSK-a Belica

Treću pripremnu utakmicu odigrao je Rudar i doživio treći poraz. Ovaj put bolja od „lapornika“ bila je ekipa BSK-a iz Belice rezultatom 1:2 (0:0).
Rudar je odigrao ovu utakmicu pritisnut mnogobrojnim ozljedama, a i korona je uzela svoj danak. Recimo samo da danas na ovoj utakmici trener Rudara Balajić nije mogao računati čak na šestoricu igrača i to na Vaša, Zeljka, Belaja, Petrinca, Kevina Nedeljka, Petkovića te Vurušića, dok je Vinko načet ozljedom odigrao samo drugo poluvrijeme. Da bi problem bio još veći tijekom utakmice ozlijedio se mladi Luka Novak tako da je kao rezervnog igrača trener morao koristiti rezervnog golmana Antonia Srpaka.
U ovakvoj situaciji trener Balajić koristio je igrače koji su mu bili na raspolaganju i to:
Kodba, Novak, Antolović, Šardi, Mesarić, Koščak, Liklin, Mikulić, P. Nedeljko, Cimerman, Zec te Srpak, Zadravec i Vinko.
Inače gledali smo dobru i živu utakmicu gdje su obje ekipe imale svoje dobre i slabije trenutke tijekom utakmice, a treneri Vugrinec i Balajić su nam rekli da su zadovoljni što su utakmicu mogli iskoristiti kao jedan jači trening te da je sve prošlo bez nekih težih ozljeda.
Što se Rudara tiče možemo reći da je ekipa s obzirom na sastav i mladost koja je nastupila pokazala i htijenje pa i dosta dobru igru, naročito u drugom dijelu utakmice, a ekipa BSK-a koja je također nastupila prema riječima trenera Vugrinca bez trojice igrača pokazala je svoju kvalitetu i zašto je lider 1. međimurske lige.
Strijelci na ovoj utakmici su bili za Rudar Lovro Mesarić, a za ekipu BSK-a Malnar i Šarić.

(tekst i foto: zr)