PORAZ D. KONCOVČAKA NA DOMAĆEM TERENU

Neobičnim golom poveli su gosti iz Malog Mihaljevca u D. Koncovčaku u susretu 10. kola 2. ML. Domaći vratar Horvat slabo je ispucao jednu loptu koja je završila na nekih 30 metara od njegovog gola u nogama protivničkog igrača S. Pušara. Pošto se domaća obrana izvukla prema centru igrališta ovome nije bio problem dojuriti do gola i poslati loptu u mrežu. D. Koncovčak zatim poravnava rezultat na 1:1 zgoditkom Denisa Purića no već 5 minuta kasnije gosti ponovo vode 1:2 i tako završava prvi dio igre.

01

U drugom poluvremenu domaćini konstantno vrše pritisak na vrata M. Mihaljevca, ali sve je to bilo bez neke konkretne završnice. Pred kraj utakmice gosti postižu još jedan zgoditak što je bio i konačni rezultat 1:3.

02

Utakmica je bila prava prvenstvena, borbena i napeta. Domaćini su se požalili na suđenje suca Ružića jer smatraju da je trebao u njihovu korist čak dva puta pokazati na bijelu točku, no on to nije učinio. Prvi put kada vratar M. Mihaljevca ruši domaćeg igrača, a drugi zbog igranja rukom u kaznenom prostoru.

img_8818

03

U sljedećem kolu D. Koncovčak gostuje kod Bratstva u Jurovcu koje se zajedno sa Sokolom nalazi na čelu ljestvice pa teško mogu računati na neki povoljni rezultat. Sada se nalaze na posljednjem mjestu sa 4 boda dok pretposljednji Hajduk iz Štrukovca ima 8 bodova.

(rt, foto Tin Tomanić)

04