POLUFINALE NOGOMETNOG KUPA MEĐIMURJA: NK PLAVI – NK MEĐIMURJE 0-3

U Peklenici je danas odigrana prva polufinalna utakmica Kupa Međimurja između domaće ekipe NK “Plavi”  te gostujuće ekipe NK “Međimurje” Čakovec.Trećeligaš iz Čakovca apsolutno je opravdao ulogu favorita u odnosu na domaćina člana Druge Županijske lige zapad te zasluženo pobjedio sa 0:3 (0:2).Prije svega treba čestitati ekipi Plavih na proboju u polufinale Kupa Međimurja jer to je najveći uspjeh u povijesti kluba bez obzira što se klub već takmičio i u prvom rangu međimurskog nogometa.

S obzirom  na rezultat ove prve utakmice koji ne daje puno izgleda  ekipi plavih hrabra  ekipa iz Peklenice  se ne predaje  već se drži one stare da je u sportu sve moguće.
Na kraju utakmice zamolili smo za kratak komentar viđenja utakmice trenera domaćih gosp. Roberta Glavinu:Što reći ,gosti su zasluženo pobjedili i opravdali ulogu favorita.No moram reći da smo mi hrabro ušli u utakmicu te prvi imali pravu veliku šansu pogodili smo prečku zatim gosti preuzimaju inicijativu i nakon naših pogrešaka postižu zasluženo dva gola.U drugom poluvremenu  nakon uvođenja gostujućih mlađih igrača mi smo  imali određene i konkretne šanse koje su nas mogle dovesti do povoljnijeg rezultata.Možda smo  uz malo sreće mogli čak i  izjednačiti rezultat.Nakon svega gosti iz prekida zabijaju treći gol  i zasluženo pobjeđuju.Mislim da smo odigrali jednu sasvim pristojnu utakmicu te se nismo ni u kom slučaju osramotili.Još jednom čestitke gostima,a mi bez predaje odlazimo na uzvrat uz obećanje da se sigurno nećemo lako predati. (piše Zlatko Rihtarec, foto Tin Tomanić)