POLETOV BALET PROTIV RUDAROVE JEDNOLIČNE ČAGE

Rudar je u utakmici protiv lidera na ljestvici doživio pravi mali debakl. Nažalost ni ovaj  puta nije odigrao onako kako su to od njega očekivali njegovi vjerni navijači. Oni su pak ovaj puta pokazali kako se voli i kako se navija za klub  bez obzira što se klub nalazi u igračkoj krizi. Cijelu utakmicu pjesmom i navijanjem pratili su i bodrili svoje Lapornike. Na žalost ovoga puta ni to nije iz  ekipe izvuklo ništa više osim poraza.

01

01a

Očito da se u igrače udara uvukao strah prema igri, rezultatu. Šteta. Koliko navijači još uvijek vjeruju u klub govore i riječi jednog od njih koji je rekao. „Za nas prvenstvo proljetnog dijela započinje iznova u zadnjih pet kola sa slijedećom utakmicom kod kuće protiv ekipe Novog Marofa. Nadajmo se da će biti tako , a i da će igrači napokon krenuti  kako im to i priliči.“

02

02a

Što se tiče same utakmice  koja nije bila ne nekoj osobitoj razini što se tiče  obiju ekipa, znali smo gledati puno ljepše, kvalitetnije i borbenije derbije. Držao je Rudar pod kontrolom igru skoro cijelo prvo poluvrijeme čak po nama imao najveću prigodu prvog dijela, kada N. Šoltić glavom iz blizine u 8. minuti nije uspio savladati domaćeg vratara Jmbresa koji je odlično intervenirao.

03

I kada su svi očekivali da će se na odmor otići  bez pogodaka u 43. minuti Vuri nakon nesporazuma sa vratarom Rajfom šalje loptu u vlastitu mrežu. Domaće vodstvo od 1:0 bilo je i rezultat prvog dijela.

04

U drugi dio domaćini ulaze vrlo ofenzivno i već na početku opasno pritišću prema vratima  Rudara. Rudar u drugom dijelu pokazao je jako malo ili gotovo ništa , a  rezultat takve igre  su još tri zgoditka u mreži Rudarovaca. Već u 61. minuti Barat povećava vodstvo na 2:0, dok u zadnjih desetak minuta postižu još dva zgoditka i to u 83. minuti Bobičanec, te u još jednom Bobičanec u 88. minuti iz kaznenog udarca.

05

Zaslužena pobjeda domaćina koji i dalje ide putem pobjeda, a Rudarovcima preostaje samo da se preispitaju i pokušaju nešto napraviti u idućim kolima i opravdati ona razmišljanja svojih vjernih navijača o preokretu igre i rezultata u zadnjih pet kola.

06

  POLET-RUDAR  4:0 (1:0)

 

MŽNL ČK-VŽ   Igralište Bratstvo Jurovec        06.05. 2017.godine     25.kolo

 

Suci:  Bojan Novosel, Darko Vitez,Dražen Rohtek delegat:Slavko Vodopija

 

Strijelci: 1:0 43.min. Vuri /AG/ 2:0 61. Barat 3:0 83.Bobičanec 4:0 88.Bobičanec/KU/

 

Gledatelja: 650

 

07

POLET: :  Jambres,Goričanec/66.Radiković/Sakač/,Turk,Cvetković,Šoštarić,Vinko/76.Vršić/,Herceg/81.Karlovčec),

Čurin/27.Ferlin/,Bobičanec pričuve:Novak,Sakač,Karlovčec,Radiković,Vršić,Žganec,Ferlin  trener: Goran Makovec

08

RUDAR:

Rajf,De.Levačić,Šardi/61.Horvat/,Vuri,Vurušić,D.Šoltić,Zadravec,Goričanec/66.

Da.Levačić/,N.Šoltić,Radiković,M.Šoltić pričuve: Stojko,Da.Levačić,Knežević,

F.Novak,D.Novak, Horvat trener: Nikola Goričanec

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

09