Polet – Rudar ponovo u utorak u utakmici 1/8 finala međimurskog Kupa

Samo tri dana nakon odigrane prvenstvene utakmice, igrom ždrijeba Međimurskog nogometnog Kupa u 1/8 finala sastaju se 19. 10. 2020. u utorak  stari znanci i nogometni prijatelji i suparnici ekipe Poleta iz Svetog Martina na Muri i ekipa Rudara IZ Murskog Središća.


Nema se tu što pisati oko sastava i načina igre jedni i drugi sve znaju o ekipama, pa neka posebna filozofiranja nisu potrebna, tko se više oporavio od subotnje utakmice taj će biti u velikoj prednosti te nakon ove utakmice ići na noge našeg najjačeg kluba drugoligaša NK „Međimurja“iz Čakovca koji je izbacio ekipu Poleta iz Pribislavca te čeka pobjednika ovog susreta.
Za Rudar je tu još jedna dosta negativna činjenica, a to je da će više od 3/4 ekipe na utakmicu doći direktno s radnog mjesta, kako to izgleda kod ekipe Polet ne znamo.
Utakmica se igra u utorak, 20. 10 2020. godine, s početkom u 15,00 sati na stadionu NK „Polet“ u Svetom Martinu na Muri.

Zato ste svi koji možete doći u ovo dosta nezgodno vrijeme Poleta(radni je dan) pozvani da dođete bodriti svoje ekipe, pa da barem malo onog lijepog sportskog ugođaja od subote prenesemo i na ovaj susret.
Obje ekipe na svojim Facebook stranicama najavljuju ovaj susret pa ih poslušajte te ako ikako možete dođite na ovaj susret, s obzirom na to da i meteorolozi najavljuju lijepo vrijeme.
(zr, Foto: Tin Tomanić, Facebook Polet, Rudar)