POČINJU RASPLETI U NOGOMETNIM LIGAMA

MŽNL ČK-VŽ

Polako se kraju približava nogometna sezona 2015./16. međimurskih ligaša. Pretposljednje  29. kolo igra se i u MŽNL te će već ono donijeti razrješenje mnogih nedoumica,  kako na vrhu tako i na začelju ljestvice.

Rudar M. Središće svoju utakmici igra u Kotoribi kod posljednje plasirane ekipe Graničara. Neće to biti nimalo lak zadatak za  lapornike s obzirom na tradicionalno neugodnog protivnika. Iako i pobjeda domaćinu ne donosi neku  posebnu nadu za opstanak u ligi sigurno je da će oni učiniti sve na zelenom terenu da dođu do nje.

Rudar igra već duže vrijeme dosta oslabljen zbog izostanka povrijeđenih igrača, a sada su se njima pridružili i kartonirani N. Šoltić i Zadravec , ali u ekipu se vraća Radiković koji je odslužio utakmicu neigranja.

Utakmica se igra u nedjelju 05.06.2016. godine u 18,00 sati na stadionu Graničara u Kotoribi.

Sude: Žganec ,Horvat ,Novak delegat Perko.

 

 rudar

1.ML.

 

Sokol iz Vratišinca igra oproštajnu utakmicu pred svojim gledateljima u 1.ML  sa ekipom Mladosti iz Ivanovca. To im je prilika da se pobjedom oduže svojim vjernim navijačima, čija podrška će im trebati i u nižem rangu  za što  raniji povratak u najkvalitetniji međimurski rang. U nedjelju 05.06. u 17,30 minuta na  stadionu Sokola utakmicu će suditi Velđi ,Lukačić, Aldić  delegat je Mesarić.

sokol

2.ML skupina „B“

U subotu 04.06.2016. god u 17,30 sati Hajduk iz Štrukovca  domaćin je ekipi Napretka iz G. Kraljevca koja je već   jednom nogom u nižem rangu natjecanja  te osim uvjerljive pobjede Hajduka svaki drugi rezultat bio bi iznenađenje.

Sude: D. Horvat ,Baksa  , Štajerec delegat Dino Jambrović.

hajduk

I utakmica između D. Koncovčaka i Mure također se igra u subotu 04.06.2016. u 17,30 u D. Koncovčaku.

 

Utakmicu sude Filipčić ,Jurinec , Graf  delegat  Sabol.

mura

Derbi se igra u nedjelju 05.06.2016.godine u Peklenici gdje su Plavi domaćini ekipi Pobjede iz G. Hrašćana do prošlog kola glavnog pretendenta za prvo mjesto. Plavi koje se nalaze u vrlo dobroj formi sigurno će Pobjedi htjeti još  više zagorčati život te  svoj bodovni saldo povećati za nova tri boda.

Glavni sudac utakmice je Hergotić , pomagati će mu Jarni i Grabar dok je delegat M. Sabol.

 

plavi

3.ML

 

Torpedo u nedjelju gostuje kod Radničkog iz Gardinovca , sudi im Denis Fic delegat je Vlahek , a Mladost iz Selnice gost je ekipi Paraga sudi Sukanec delegat je Kopasić. Utakmice se igraju u 17,30 sati.

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

torpedo