POČINJE MEĐIMURSKO NOGOMETNO PROLJEĆE – ZELENGAJ NA ŠUDERKI

MŽNL  ČK-VŽ

 

Nakon lijepe pobjede u Nedeljancu ,Rudar će potvrdu dobre igre tražiti na svom terenu ove subote u srazu sa susjedom na ljestvici ekipom Zelengaja iz Kučana Donjeg. Ekipe se nalaze na 6-om odnosno 7-om mjestu sa po 24 boda s tima da Rudar ima puno bolju razliku golova.

I u ovu utakmicu Rudar ulazi nekompletan jer Zadravec odrađuje kaznu žutih kartona, dok je upitan nastup F.Novaka i D.Šoltića zbog ozljeda.

Utakmica se igra u subotu 11.03.2017.godine u 15,00 sati na igralištu Šuderka.

Ovaj susjedski derbi na ljestvici voditi  će sudačka trojka Denis Buden,Vladimir Kapeš i Nikola Pintarić ok će delegat biti Josip Lesjak.

 

S obzirom da se na igralištu Šuderka provode građevinski radovi oko izgradnje nove tribine i klupskih prostorija iz Rudara mole gledatelje na malo strpljenja te da za ulazak na tribinu koriste zaobilazni put sa sjeverne strane,odnosno put kod Mure. Prolaz na tribine pored svlačionica biti će zatvoren.

 

U prijepodnevnim satima svoje utakmice u sklopu prvenstva 1.lige HNS središte Varaždin odigrati će sa ekipom Graničara iz Đurđevca i mladi nogometaši ŠN Rudar.
Tako će u  10,00 sati svoju utakmicu odigrati na igralištu Šuderka odigrati kategorija  U-12 , a kategorija U-14 u 11,00 sati.

U Vratišincu protiv istog protivnika odigrati će ekipa U-10 u 10,00 sati.

U nedjelju 12.03.2017.godine juniori u Selnici protiv tamošnje Mladosti igraju svoju Cup  utakmicu u 15,30 sati.

 

2.ML Skupina „B“

Lider skupine Sokol iz Vratišinca svoje prve proljetne bodove tražiti  će u gostima kod ekipe Omladinca iz Mačkovca. Trebala bi to biti sigurna pobjeda Sokola i najava prema sigurnom koračanju za povratak u najelitniji razred međimurskog nogometa. Utakmica se igra u  nedjelju 12.03.2017.god. u Mačkovcu sa početkom u 15,00 sati. Suci utakmice su Damir Mesarić ,Luka Fodor,Mario Pintarić , a delegat je Dragutin Borko.

 

U Hlapičini Mura dočekuje ekipu Hajduka iz Brezja, te bi prema prikazanoj igri iz pripremnog razdoblja Muraši trebali uknjižiti tri boda. Utakmicu koja  se igra 12.03.2017.godine (nedjelja) u 15,00 sude Matej Mesarić ,Renato Vuk,Dražen Šajnović, a delegat je Stjepan Đuranec.

 

I Plavi iz Peklenice svoju utakmicu igraju u nedjelju 12.03.2017.godine u 15,00 sati u Trnovcu kod istoimene ekipe. U kakvoj su formi Plavi koji su svakako najveća pojačanja dobili u povratku nekih svojih bivših igrača J.Škvorc, E.Vidra, T.Nerer vidjeti će se već na ovom prvom dosta neugodnom gostovanju.

Utakmicu sude Mario Mustač,Morano Vlah i Mario Horvat dok je delegat Ivan Vlahek.

 

11.03.2017.god. (subota, 15,00 sati) u Štrukovcu se sastaje domaći Hajduk Vindija sa ekipom D.Koncovčaka.Sigurno da će to biti zanimljiv derbi .Domaćin tradicionalno jak na svom terenu , dok gosti pojačani sa nekoliko igrača i novim trenerom M.Zaspanom tražiti će bodove spasa. Utakmicu sude Hrvoje Bedić, Robet Novak i Elvir Bašek. Delegat utakmice je Rajko Zadravec.

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)