POČINJE JESENSKI NOGOMETNI SHOW

Nakon kratkog zatišja  i malog odmora od nogometa nastavljaju se utakmice regionalnih ligaša pa tako i MŽNL ČK-VŽ kao i svih međimurskih liga. Ovog vikenda 20/21.08.2016.godine započinje 1.kolo u svim ligama. Pa da se osvrnemo gdje će naši gradski ligaši odigravati svoje utakmice. Napomenimo još da će se utakmice 3.kola Međimurskog Kupa odigrati 07.09.2016.godine, a Rudar u M. Središću dočekuje ekipu Međimurja.

 

rudar 1

MŽNL ČK-VŽ

 

Rudar iz Murskog Središća  svoju utakmicu 1.kola igra kao domaćin na Šuderki u subotu 20.08.2016.godine u 17,00 sati sa novajlijom u ligi ekipom Nedeljanca iz istoimenog mjesta. Nakon utakmice u Jurovcu i prolaska u 3.kolo  Međimurskog kupa ekipa Rudara imati će priliku  pokazati pred domaćim gledateljstvom koliko i kako se uspjela spremiti za novi ciklus takmičenja. U ovaj susret ulaze bez Darija Šoltića koji odrađuje kaznu od tri žuta kartona iz prošlog prvenstva no za očekivati je da će svejedno laporniki obradovati svoje navijače.

Utakmicu sudi sudačka trojka u sastavu  Bojan Novosel ,Mirko Nikolić i Goran Vuković dok je delegat utakmice Zoran Hajdinjak.

 

rudar

2.ML Skupina „B“

 

Plavi Peklenica dočekuju novo prvenstvo u manje-više istom sastavu te ovog vikenda u nedjelju 21.08. 2016. godine u 17,00 sati  u Peklenici na Pocurkama dočekuju  Trnovec iz Trnovca. Ako nastave u ritmu iz prošlog prvenstva  prva tri boda u novom prvenstvu ne bi smjela doći u pitanje.

Suci: P.Ružić , R.Kolarić i F.Vabec delegat M.Sabol.

plavi-2

Derbi se igra u D. Koncovčaku gdje domaćin nakon potopa u Kupu od Mure dočekuje ekipu Hajduka Vindije iz Štrukovca te će se barem malo pokušati iskupiti za taj debakl. Utakmica se igra 20.08.2016. godine /subota/ u 17,00 sati.

Suci: Casimir R. ,R.Novak ,D.Šajnović delegat Poredoš.

 

d.-koncovčak-1

hajduk-1

Mura iz Hlapičine pokazala je već na startu u Kupu vrlo dobru formu  te je za očekivati da će pružiti veliki otpor na gostovanju ekipi Hajduka iz Brezja. Utakmica  se igra u nedjelju 21.08.2016.godine  , a sude je Marin Horvat ,F.Horvat i F.Hrustek dok je delegat  Toplek.

 

mura-1

Nakon ispadanja iz 1.ML lige Sokol iz Vratišinca već na samom početku kao domaćin protiv ekipe Omladinca iz Mačkovca ima priliku pokazati da je spreman  na brzi povratak u viši rang ,  koje mu po našem mišljenju i pripada .

Utakmica se igra u 21.08./nedjelja/ 2016.godine u 17,00 sati , a suditi će  trojka F.Hergotić , D.Hrustek i M.Sukanec  , a delegat je Novak.

 

sokol

3.ML

 

Mladost iz Selnice gostuje  kod Dinama iz Žiškovca u nedjelju 21.08.2016.godine u 17,00 sati , a sude J.Lozić ,V.Hrušoci i D.Vrbanec delegat Štefanac.

 

mladost-1

Torpedo iz Križovca gostuje  kod Jadrana iz Štefanca uz suđenje D.Mesarića, T.Nemeta i D.Šajnovića delegat je Korunić.  Utakmica se igra u nedjelju 21.08.2016.godine u 17,00 sati.

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

torpedo