POČELA IZGRADNJA TRIBINE NA ŠUDERKI

Napokon, nakon podužeg čekanja zbog objektivnih razloga (niske temperature ) na Šuderki kraj nogometnog igrališta NK Rudar započeli su radovi na izgradnji  natkrivene tribine sa sjedećih 360 mjesta.

 

U sklopu tribine nalaziti će se i nove svlačionice kao i sve dodatne prostorije potrebite za djelovanje NK „Rudar“. U prvoj fazi radi se na iskopima za temelje koji bi morali biti završeni do odigravanja prve prvenstvene  domaće utakmice u proljetnom dijelu dakle do 11.03.2017.godine.

svašta 003

Postojeće prostorije i dalje će ostati u funkciji te se i one momentalno uređuju, a s njima izvode radovi  na novoj fasadi.

Nije to jedino što će se raditi ovog proljeća na Šuderki tako se očekuje da Elektra do stadiona postavi novu i jaču snagu električne energije. To je investicija koja je već isfinancirana i plaćena te se samo čeka kada će djelatnici Elektre ispuniti svoj dio obveze.

Velike cijevi za zatvaranje kanala koji prolazi kraj igrališta već su spremne, pa se također čeka samo da Međimurske vode krenu sa radovima. Biti će očito zanimljivo ovog ljeta na Šuderki, ne samo na igralištu već i oko njega.

( tekst i foto Z. Rihtarec)

svašta1 015

svašta1 031

rud 1

rud 2